2789
مگه فیبرون داشته باشی بده ویتاگنوس؟ گیاهیه ک 

نمی دونم ترسیدم قرار نیست هرچی گیاهیه ضرر نداشته باشه خود پلیسیرین هم از گیاه به وجود اومده مگه ضرر نداره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
والاااا همیشه میبینم مردم مینالن از اینکه پریود میشن حالا من انقدررر ذوق میکنم وقتی پریود میشمممم&nb ...

دقیقاااا  از دیدن این خون قرمز خودمون ذوق مرگ میشیم

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام 

لا توجه به تجربیاتم میگم که دارویرشیمایی سیپترون کامپاند برای تنظیم قاعدگی بسیار موثر 

اگر چه عوارض داره 

مثل تمام داروهای شیمیابی 

ولی  سیپترون کامپاند در تنطیم قاعدکی 

وجوش هورمونی تاثیر داره 

اگر خارحی اون رو دیان پیدا کردین مصرف کنید چون پوست میشه اینه وپریود منظم 

داروهای گیاهی بسیار زمان بر هست لااقل ۶ ماه دارو شیمیایی مصرف کنید بدنتون روی تنظیم افتاد 

اون موقع گیاهی 

ولی من جای شما باشم همون قرص شیمیایی رو ترجیح میدم 

من خودم ۲۱  سال ال دی مصرف میکنم نه جوش میزنم نه چاق شدم وموهام هم از همیشه ها پر تره 

گاهی باید به داروهای شیمیایی اعتماد کرد

سلام  لا توجه به تجربیاتم میگم که دارویرشیمایی سیپترون کامپاند برای تنظیم قاعدگی بسیار موثر&nb ...

سلام عزیزم درخواستت رو قبول کردم اگ خواستی چیزی بگی خصوصی هم میتونی بگی... 

والا من قبلا یک سال اسپیرو 25 خوردم خودم ک ول کردم ی مدت باز جوش زدم رفتم دکتر غدد آز نوشت بعد گرفتم و گفت هورمون مردانه سطح پوست بالاس. باز اسپیرو 25 نوشت با دوفاستون ک گفت بخور بعد دوماه باز بیا. هنوز ک دوماه تموم نشده... ولی کلا میخوام ببینم این هورمون مردانه رو میتونم با همین قرصا مهار کنم یا نه؟ از شر جوش خلاص بشم... چون انقد والا گفتن درد بی درمونه و قرصای شیمیایی هم اثر بد داره نمیشه تا همیشه خورد دیگ والا ترسیده شدم از بس اینجا چیزای بد شنیدم 

حالا ال دی رو بخوای همیشگی مصرف کنی بد نیس؟ 

چون بعضیا میگن چاق شدیم و عوارض داشته شدید و اینا 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز