2777
2789
عنوان

خونه جاریم

207 بازدید | 12 پست

دوستان بخاطر کار همسرم نیاز بود  بیایم تهران الان ۱روزه اینجاییم من نمیخواستم بیام تهران جاریم اصرار کرد من دارم از دلتنگی میمیرم تنها خسته شدیم بیاین  توام بیا نیاین ناراحت میشم شوهرت تورو نیاره ،بخاطر همین منم اومدم ک خودمم برا مغاژه ام خریدداشتم الان شوهرم رفته مصاحبه و پادگانه ۲روز  هی داره تیکه میندازه بهمممم  اگه رونمیداذم تو چطور میتونستی بمونی خونه ما هان؟برادر شوهرت ک خونه نیس من خوبم ک تونستی بمونی ،یا شوهرم خودش بیخبر برااین  استخدامی ثبت نام کرده و ربطی ب شوهر اون نداره ولی شوهر اونم سفارش کرده بعد ثبت نام میگه اگه شوهرت از ازمون قبول شع استخدام شع باید برامن   طلا بگیری الان من ب شوهرم بگم نزار استخدام شه نمیزاره  دلم گرفته 

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم  عزت نفس داشته باش!!!شده پول قرض کنی قرض کن سریع برو هتلی مسافرخونه ای ...اون الان داره کیف میکنه میگه هم میزنم تو سرش هم حایی رو نداره بره مجبوره بمونه

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜

فعلا چیزی نگو تا کارای شوهرت انجام بشه

بعدا از خجالتش در بیا😁

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
برو تو گوشیت و اصلا تحویلش نگیر 🙄🙄🙄🙄 شوهرت کی برمیگرده؟؟

خدا زحم کرد برگشت، ولی فردا صب باز میره ولی شب راه میوفتیم ک کم منت بزاره روسرما ب شوهرمم گفتم که چی گفته

تعارف الکی زده بوده حالا که تیکه میندازه  برو هتلی جایی بمون  مجبوری تحمل کنی مگه؟  ...

بله متاسفانه مدارک شناستییم دست همسرمه