2777
2789
عنوان

شپش موی سر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 26 پست
علائمش چیه

چندوقتی بود سربچه هام همش میخارید،هرچی میبردمشون حموم خوب نمیشد،بعددیدم توی سرشون ی چیزای سفیدخیلی ریز بودکه به تارمو چسبیدن.ب سختی هم کنده میشن.چندتا زنده هم توی سرشون راه میرفتن.اونجافهمیدم شپش گرفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق اینهایی که میگمو انجام بده اگه به لباس یا ملحفه شک داری با ابگرم وموادشوینده بشور جلوی افتاب پ ...

باباخسته شدم انقدرشستم بخدا،هروز روی لحاف تشکارو بالشتارو جاروبرقی میکشم

تا دونه دونه تخم هارو از تو موهاتون در نیارین فایده نداره اول سس و شامپو بزن شپشا بمیرن بعد تخماشو د ...

چجوری دونه دونه جداکنم،خیلی سخته،هم خیلی زیادن هم خیلی ریزن،بزور جدامیشن ازمو.اصلا نمیشه بادست دونه دونه جداکرد.موهای دخترمو خودم کوتاه کردم ولی بی فایده اس.

باباخسته شدم انقدرشستم بخدا،هروز روی لحاف تشکارو بالشتارو جاروبرقی میکشم

اینهایی که منگفتم یه هفته مرتب انجام بدین تموم میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چجوری دونه دونه جداکنم،خیلی سخته،هم خیلی زیادن هم خیلی ریزن،بزور جدامیشن ازمو.اصلا نمیشه بادست دونه ...

من دخترم شپش گرفت دو روزه درمانش کردم به روز سوم نرسید . باید وقت بزاری دونه دونه جدا کنی وگرنه اصلا فایده نداره

من دخترم شپش گرفت دو روزه درمانش کردم به روز سوم نرسید . باید وقت بزاری دونه دونه جدا کنی وگرنه اصلا ...

چجوری جداکردی؟یعنی بادست دونه دونه جداشون کردی؟چی زدی که دوروزه ازبین رفت؟؟

چجوری جداکردی؟یعنی بادست دونه دونه جداشون کردی؟چی زدی که دوروزه ازبین رفت؟؟

اول سس زدم شب تا صبح کل موهاشو با نایلون پوشوندم . صبحش شامپو پرمترین زدم سشوار گرفتم خشک که شد دونه دونه با دست تخما رو درآوردم تا غروب . بعدم گیر سراشو انداختم دور . عروسک و پتو و لباس و رو بالش هارو با آب داغ شستم. کل خونه رو جارو برقی کشیدم . 

اسفند آسیاب کردم جوشوندم زدم به موهاش دوباره 

هروروز حمومش میکردم و سرشو چک میکردم که تخم شپش نمونده باشه که نبود خداروشکر . ریشه کن شدن . هفته بعد دوباره شامپو زدم  برا اطمینان

اول سس زدم شب تا صبح کل موهاشو با نایلون پوشوندم . صبحش شامپو پرمترین زدم سشوار گرفتم خشک که شد دونه ...

خداروشکر که ازبین رفتن،منم اسپند زدم ولی نتیجه نداد،اخه همین جداکردنشون خیلی سخته.چون خیلی ریزن وخیلی زیادن سردخترم خیلی زیاددن،خودمو نمیدونم.واسه خودمم کسی نیس که جداکنه.مردا که ازین کارانمیکنن

خداروشکر که ازبین رفتن،منم اسپند زدم ولی نتیجه نداد،اخه همین جداکردنشون خیلی سخته.چون خیلی ریزن وخیل ...

حتما ببر بده به خواهری کسی برات جدا کنه . همینکه جدا شون نمیکنی باعث میشه بعد یه هفته دوباره تبدیل به شپش بالغ بشن و تخم بزارن اینجوری هی زیاد تر میشن . موهای دخترنم دسته بندی کن با حوصله وقت بزار . وگرنه از ته موهاتونو بتراشین که راحت بشین

حتما ببر بده به خواهری کسی برات جدا کنه . همینکه جدا شون نمیکنی باعث میشه بعد یه هفته دوباره تبدیل ب ...

وااااای فقط خداکمکم کنه،من بخاطرشپش های سرم دوماهه خونه مامانم نرفتم که خواهرام وبقیه نگیرن.فقط دعاکن واسم.ممنون