کسی که پشت کنکوریه و پایه درسی متوسطی داره و تیر ماه میخواد کنکور بده در این مرحله از سال باید چن ساعت مطالعه داشته باشه؟هدفشم پزشکی
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من دو ماهه شروع کردم برا کنکور جدید ..فعلا رو ۶ساعتم😭
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بع قول دوستمون مهم نیست چقدرمطالعه میکنی مهم اینه چقدرعمیق میخونی من خودم از۳ظهرمیخونم تا۱۲و۱ ...
منم متاهلم..تا میام شروع بکنم میشه ۱۲ ظهر...از نه شبم که شوهرم خونست
رقیبات خیلی جلو هستن باید سرعتت زیاد کنی تا بهشون برسی متاهلی؟
اره متاهلم...تا میام شروع بکنم میشه ۱۲ظهر..نه شب به بعدم شوهر
باید یجورایی نظم بدی به زندگیت شبا زود بخواب صبح هاهم زود بیدارشو طرفای صب بهترین زمان برای یادگیری ...
اگه ۶ صبح پاشم کلی جلو میفتم...اما هنوز موفق نشدم از خواب صبح دل بکنم
اره متاهلم...تا میام شروع بکنم میشه ۱۲ظهر..نه شب به بعدم شوهر
منم متاهلم تازه شوهرم دور کاره اکثرا خونه س
برا ارشد میخونم
برا من تایمای صبح خیلی پرباره
اگر صبح زود شروع کنی خیلی خوبه
به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین. .. اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife: بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین