2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ۶ صبح پاشم کلی جلو میفتم...اما هنوز موفق نشدم از خواب صبح دل بکنم

شبا زود بخواب 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
ساعت چند بیدار میشی؟ یه کنکوری دیرتر از ۶ نباید خواب باشه

اخه میگم پروسه کنکور فرسایشیه‌‌‌..از اولش آدم بخواد خیلی فشار بیاره برا بعده عید انرژی نمیمونه...تصمیم داشتم از زمستون فشارو زیاد بکنم.....ولی از این به بعد باید کم کم سعی بکنم زودتر بیدار بشم😭

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
منم دو ماهه شروع کردم.چند سالته؟ هم سنیم ایا؟

اره فک کنم منم ۷۲ایم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اخه میگم پروسه کنکور فرسایشیه‌‌‌..از اولش آدم بخواد خیلی فشار بیاره برا بعده عید انرژی نمیمونه...تصم ...

ببین اگر پزشکی میخوای باید سخت تلاش کنی

الان رقبات دارن عین جت میخونن تو با سرعت اونا هم حرکت کنی همچنان ازشون عقبی پس باید سرعتت از اونا هم بیشتر کنی نه اینه هی شل بزنی

اگر به خودت سخت نگیری و بهونه بیاری ذهنت تنبل میشه و همیشه واسه کم کاری بهونه جور میکنه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
ببین اگر پزشکی میخوای باید سخت تلاش کنی الان رقبات دارن عین جت میخونن تو با سرعت اونا هم حرکت کنی ه ...

درست میگی...واقعا سرعتشون بالاس😢پارسالم شل بودم قبول نشدم......امسال امیدم به اینه که درسا رو یه دور تموم کردم قبلا نااشنا نیستم

منم هدفم پزشکیه.خوشحالم هم سنیم.میخوای باهم پیش بریم و برنامه ریزی کنیم؟

فکر خوبیه...هرشب بیا همین تاپبک گزارش کار بدیم 

درست میگی...واقعا سرعتشون بالاس😢پارسالم شل بودم قبول نشدم......امسال امیدم به اینه که درسا رو یه دو ...

الان تقریبا نصف سال گذشته بچه ها از تابستون شروع کردن باید به خودت بیای 

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
منم متاهلم تازه شوهرم دور کاره اکثرا خونه س برا ارشد میخونم برا من تایمای صبح خیلی پرباره اگر صبح ...

شوهر منم خونه هست . شما چند ساعت میخونید، ؟ و در طول روز از کی شروع میکنید به خوندن

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
الان تقریبا نصف سال گذشته بچه ها از تابستون شروع کردن باید به خودت بیای 

آخه تابستون مشغول خوندن برا کنکور ۹۹ بودم..بخاطر کرونا خیلی تعویق افتاد و نتایج دیر اومد..نزدیکای آبان نتایج اومد😢