2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه خوبه حس و حال یلدا رو دوس دارم اما ما یلدا نداریم امسال من اگر باشم میرم یه کیف چرم واس خودم می ...

اونروز رفتم سپهسالار کیف چرم پرسیدم سه وهشتصددلم موند 😔😔😪😪😪 منم خیلی کیف میخرم دلمو میزنه گشتم وگشتم هی گشتم تا رفتم یکی رو ۶۰۰ خریدم  🥲🥲

چه خوبه حس و حال یلدا رو دوس دارم اما ما یلدا نداریم امسال من اگر باشم میرم یه کیف چرم واس خودم می ...

مرسی جیگر همچنین🌹❤💋

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
کیک ک خرج نداره دو تا پودر کیک اماده رشد بخر 6 تا تخم مرغ ی شیر یه خامه اماده قنادی... هم بی دردسر ...

عزیزم پودر کیک بگیری و بخای توی قابلمه درست کنی چی باید بریزی توش چی لازمه ؟؟

خدایا شکررررت🙏 
منم ۷ ساله اصلا نخریدم.هرچی از قبل داشتم .

بعد میبینم یه سریا همیشه به خریدن تعجب میکنم

ولی کاره درست رو اونا میکنن حداقل ادم خرید کنه یع ذره انرزی میگیره از روزمرگی درمیاد

دوباره میسازمت💪

من درجه ۱ گرفتم منتها اینجا خودشون بو میدن قیمتش ارزونتره وگرنه مغاه های شیک قیمت پسته به۴۰۰هم میرسه

من همیشه از هایپراستار و اتکا خرید میکنم ولی امسال هاپراستار خیلی دیگه قیمتا بالا بود اتکا هم اجیل نداره از امیران گرفتم تازه کلی هم تخفیف خوردیم

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
بعد میبینم یه سریا همیشه به خریدن تعجب میکنم ولی کاره درست رو اونا میکنن حداقل ادم خرید کنه یع ذره ...

خب ببین شرایط من فرق میکنه .پولو حساب شده خرج میکنه شوهرم .

چیزی بخره منتشو میزاره منم بدم میاد قدیمی های بی منت خودم ارزشش بیشتره

اونروز رفتم سپهسالار کیف چرم پرسیدم سه وهشتصددلم موند 😔😔😪😪😪 منم خیلی کیف میخرم دلمو میزنه گشتم ...

اوففف سه و هشتصد که زیاده

من تا یه تومن خریدم

ازولی خیلی تاثیر داره تو استایل خدایی   مبارکتون باشه عزیزمممم