2777
2789
😒😒😒ارزون بدن همه بتونن بخورن دیگه ظلمه بخدا نامردا یه جوری میگن نمیاریم نمیبرن 😑

اره به خدا من همسرم اصلا با قند چایی نمیخوره فقط کشمش و انجیر و خرما میخوره هر دفعه که میخره بیست سی  تومن فرق میکنه 

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمانیم پسته صد و خوردی هست... پسته تازه ک اومده بود 70 بود ارزون ترم گیر میومد اگه رفسنجان میرفتیم ...

کرمان معدن پسته س خب

اره به خدا من همسرم اصلا با قند چایی نمیخوره فقط کشمش و انجیر و خرما میخوره هر دفعه که میخره بیست سی ...

من بابام تا بحال ندیده بودم تو قیدوبند قیمتا باشه ولی ایندفعه میگفت زورم اومد مردم چطوری با حقوق زیر پنج شش تومن اجیل بخرن 

کرمانیم پسته صد و خوردی هست... پسته تازه ک اومده بود 70 بود ارزون ترم گیر میومد اگه رفسنجان میرفتیم ...

چه خوووب شما بخرین پیج بزنین بفروشین مخصوصا تو کرونا به شهرهای دیگه 

چه خوووب شما بخرین پیج بزنین بفروشین مخصوصا تو کرونا به شهرهای دیگه 

والا به خدا عکس بذاره من ببینم و به همسر نشون بدم عمده خریدارم با این قیمت

نوووش جونتووون تنتون سلامت 👌👌 نی نی سایت باید کلی مدرک بیاری تاباور کنن 😅😅😅😅

والا به خدا.قربونت برم همچنین شما فداتشم💋💋💋🍁🍁🍁❤❤❤

من هنوز خوراکی نخریدم ولی لباسامون برا آتلیه فقط شد ۱ و نیم حتما خوراکی هم رو ۱تومن میشه یا بیشتر 😂 ...

برو بالا من فقط یه تومن پول اجیل و شکلات دادم پشمک و کیک و هندوانه و انار و میوه و دسر به کنار

والا به خدا عکس بذاره من ببینم و به همسر نشون بدم عمده خریدارم با این قیمت

اخه ما پسته رو هم گرون خریدیم شهریور چه برسه خشک بدون پوست 

چون پدرم صیفی جات صادر میکنن زیاد رفت وامد داره میدون تره بار مر کزی از اونجا اکثرا خرید میکنه میوه رو ولی قیمت کلا گرونه