2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودم کیک هندوانه درست میکنم دویست گرم پودر خامه میشه سی تومن یه بسته خامه صبحانه میشه دوازده تومن ...

اره خوب دیگه کیک رشد شده 21 تومن با خامه اماده 44 تومن و حالا تخم مرغ و شیر و اینا 100 تومن میشه...البته الان 100 تومن پول نیست ک دیگه

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اجیل مخلوط بگیر 200 تومن  پشمک هم بسته ای 8 تومن هست 50 تومن بگیر  انار و هندونه هم 100& ...

هندوانه شده کیلویی پنج تومن اونم بدرد نخوراش انارش شده چهل تومن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

خداشکر شهر ما اینقدر گرون نیست... انار 6 تومن بود هفته پیش نهایت الان شده 20 تومن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چه خوووب اصلا بابام میگفت من کپ کردم فیشو که دادن بهم انجیر ۲۸۰ خدایی ظلمه 😬

به درد نخوراش به خدا گفت خوباشو نمیاریم نمیبرن😬

هندونه بازم گرون میشه ها صادراتشو شروع کردن هندونه میناب الان که میاد ۴ پنج تومن فقط تو تره بار میفروشن دست مردم به قیمت ۱۰ هم برسه احتمالا 

خداشکر شهر ما اینقدر گرون نیست... انار 6 تومن بود هفته پیش نهایت الان شده 20 تومن... 

خداروشکر تهران الان این قیمته شهر با شهر فرق میکنه الحمدالله تهران منطقه با منطقه فرق میکنه فردیس پسته 370 ملارد 320

😂😂😂😂از اون حرفابودا خانوما کلا مغزشون تو طلا وجواهر میچرخه  

من اصلا تحمل دونستن قیمتارو ندارم😂شوهرم میخره میاره ماهم میخوریم😊اگه ب خودم باشه کلا خرید نمیکنم ک هیچ ناراحتی اعصابم میگیرم😉

خداروشکر تهران الان این قیمته شهر با شهر فرق میکنه الحمدالله تهران منطقه با منطقه فرق میکنه فردیس پس ...

کرمانیم پسته صد و خوردی هست... پسته تازه ک اومده بود 70 بود ارزون ترم گیر میومد اگه رفسنجان میرفتیم

البته اینجا درامد ها هم خیلی پایین تر از تهرانه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...