2777
2789
عنوان

رژیم لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 36 پست
عوضش ارزششو داره ،خوش تیپ میشی ،زانو درد و کمردردم نمیگیری

اره عزیزم ولی من چاق نیستم اصلا حتی تپلم نیس فقط یکم توپرم فک میکنم الکی ب خودم سخت میگیرم نمیتونم عذاب وجدان میگیرم واسه دوکیلو اضافه وزن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یه کار کن . ورزش تو خونه انجام بده زود زود کم میکنی 

اره ولی تنبلیم میشه امتحانامم هس ولی سعی میکنم ورزشم کنم درحدنیم ساعت گاهی

من خالم به قدری چاق بود که سلامتیش هم بخطر افتاد خلاصه هر دارو و قرص و دمنوش گیاهی و شیمیایی خورد ( نیوشا ، تکسو و ... ) ولی هیچکدوم تاثیر نداشتن و بلافاصله براش برگشت داشت بنده خدا عاجز شده بود من تو تاپیکای لاغری یه خانومی رو پیدا کردم که پودر گیاهی حاوی دارچین و عصاره چای سبز الن بیوتی میفروخت که خودشون هم مشاور پوست و مو بودن منم شمارشون و ازشون گرفتم و به عمم دادم و در کمال نا امیدی مشاوره رایگان گرفت و پودر لاغری خرید ولی باور نمی کنید که چقدر نتیجه بخش بود و هر ماه تا 5 کیلو لاغر میکرد و برای اثبات وزنش هم دوباره خورد و پایه ثابت این پودرها شده اگه میخواین شماره اون خانومه رو بهتون بدم که هم بهتون مشاوره رایگان میده هم این پودرهای گیاهی الن بیوتی رو میفروشه ... برین و برام دعا کنید  

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

وزنت لب مرزه و بلکم یه کم زیاده ... لا غر کن 

اخه من پایین تنم یکم پره ولی تودستو شکم و پهلوهام چیزی نیس ولی اره باید ۳ کیلوکم کنم

من خالم به قدری چاق بود که سلامتیش هم بخطر افتاد خلاصه هر دارو و قرص و دمنوش گیاهی و شیمیایی خورد ( ...

ممنون عزیزم اهل دمنوشو این چیزا واسه لاغری نیستم لاغری بدون ورزشو تغذیه مناسب میاثرنیس

ممنون عزیزم اهل دمنوشو این چیزا واسه لاغری نیستم لاغری بدون ورزشو تغذیه مناسب میاثرنیس

کاملا درسته ولی در کنارش متابولیسم بدنت رو بالا میبره   

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️