2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😘😘😘ب کسی نگفتم هنوز حتی شوهرم باورم نمیشه اثلا

باید مژدگانی میگرفتیم بعد میگفتیم 😂😍 ایجانم بسلامتی انشاالله که بهترین وراحتترین بارداری وزایمان رو تجربه کنین 🤍

دیگ بهتره اینقدر استرسی نباشی رو بچت اثر بد میذاره دیگ بیشتر آرامش داشته باش 

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الان خیلی استرس گرفتم

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الا ...

این هیجانه عزیزم استرس نیست قربونت برم .فردا صبح دوباره بزن پر رنگ تر میشه .به همسرت بگو 

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الا ...

منم اینطوری بودم تیری توی تاریکی اقدام کردم ماه دوم گرفت اصلا شوکه بودم وقتی سیسمونی ک مامانم میگرفت و گهواره ایناشو میدیدم گفتم وای انگار یع خبرایی هس انگار اون ادم من نبودم اصلا یه وضعی 

منم اینطوری بودم تیری توی تاریکی اقدام کردم ماه دوم گرفت اصلا شوکه بودم وقتی سیسمونی ک مامانم میگرفت ...

من ماه اول گرفتهه با اقدامای نصف نیمهه ب هیچ وجه باورنمیکنم تو شوکم میخام دوباره بزنم امروز ـ کمرم بدجور درد میکنه طبیعیه ینی؟؟