2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😘😘😘ب کسی نگفتم هنوز حتی شوهرم باورم نمیشه اثلا

باید مژدگانی میگرفتیم بعد میگفتیم 😂😍 ایجانم بسلامتی انشاالله که بهترین وراحتترین بارداری وزایمان رو تجربه کنین 🤍

دیگ بهتره اینقدر استرسی نباشی رو بچت اثر بد میذاره دیگ بیشتر آرامش داشته باش 

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الان خیلی استرس گرفتم

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الا ...

این هیجانه عزیزم استرس نیست قربونت برم .فردا صبح دوباره بزن پر رنگ تر میشه .به همسرت بگو 

دسته خودم نیس بخدا تا قبل دیروز ک بی بی زدم اصلا خیلی ریلکس بودم میگفتم فوقش ماه بعد اقدام میکنم الا ...

منم اینطوری بودم تیری توی تاریکی اقدام کردم ماه دوم گرفت اصلا شوکه بودم وقتی سیسمونی ک مامانم میگرفت و گهواره ایناشو میدیدم گفتم وای انگار یع خبرایی هس انگار اون ادم من نبودم اصلا یه وضعی 

منم اینطوری بودم تیری توی تاریکی اقدام کردم ماه دوم گرفت اصلا شوکه بودم وقتی سیسمونی ک مامانم میگرفت ...

من ماه اول گرفتهه با اقدامای نصف نیمهه ب هیچ وجه باورنمیکنم تو شوکم میخام دوباره بزنم امروز ـ کمرم بدجور درد میکنه طبیعیه ینی؟؟