2777
2789
عنوان

این کارم لوسه؟

300 بازدید | 16 پست

من سه ماهه عروسی کردم فردا میشه چهار ماه 

هر ماه روز عروسیمون یه عکس درست میکنم ماهگردمونو تبریک میگم و میذارم پروفایلم

مثلا فردا میخوام بذارم چهارمین ماهگرد عروسیمون مبارک 

تا اولین سالگرد میخوام این کارو انجام بدم 

صادقانه بگید این کارم لوسه؟ خب ذوقشو دارم 🙂

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی کیک بخری یابپزی و فقط به شوهرت تبریک بگی

آخه واقعا واسه بقیه مهم نیست یکماه پیش تو این تاریخ واسه فلانی چه اتقاق خاصی افتاده

قرارنیست به بقیه تبریک بگی که توی پروفایل میگی،مهم خودتو شوهرتید که اونم بیخ گوشته

فقط واسه سالگرد بزار

اگه دوس داری فقط عکستونو بزار با یه متن عاشقونه

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

والا چی بگم ! شاید فک کنن خیلی ذوق کردی از شوهر کردن که ماهگرد می گیری 😁

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

هر کاری که دوست داری ( البته اگه به بقیه ضرر نزنه) و شادت میکنه رو انجام بده. دنیا دو روزه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مگ ب شوهرت نمیخوای تبریک بگی 

خب تو خونه بگو پروفایل گذاشتنت چیه؟ 

کلا این کارا لوسه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خیلی لوسه. میتونی عکس بگیری که توی البوم برات یادگاری بمونه اما گذاشتن پروفایل و اینا خیلی لوسه به نظرم

میگن طرف چقدر هول ازدواج بوده🙄😕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی لوسه. میتونی عکس بگیری که توی البوم برات یادگاری بمونه اما گذاشتن پروفایل و اینا خیلی لوسه به ن ...

وااااااااااااااااااااااایییییییی جدی میگی ‌؟ آخه سه ماهو گذاشتم 

دیگه بقیشو نذارم؟ 

آخه سه ماهو گذاشتم ضایع نیس دیگه نذارم؟ 

نه کسی یادش نیست که میتونی فقط برای خودتون عکس یادگاری بگیرین ولی پروفایل نذار خوب نیست 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
نه کسی یادش نیست که میتونی فقط برای خودتون عکس یادگاری بگیرین ولی پروفایل نذار خوب نیست 

اتفاقا واسه خودمون عکس نگرفتم 😅😅