2777
2789
عنوان

بچه طلاق

411 بازدید | 16 پست

کیا بچه طلاقن؟کیادرد سربار بودن رو زیر منت بودن رو کشیدن؟کیا تو زندگی ن پدری ن مادری ن خواهر و برادری کسی ندلشتن؟کیا یه خلا تو وجودشون هس که هیچ جوره پر نمیشه؟کیاحسرت یه پشت دارن یه کس و کار؟کی حسرت خانواده داره؟کیا بخاطر این چیزا مجبورن جلو خانواده شوهر و فامیلش دهنش بسته باشه همیشه؟کی از عمق وجودتنهایی و بیکسی رو یه حس غریبی و تجربه کردن؟من این حال و ازوقتی یه چیزی از اطرافم و موقعیتم فهمیدم دارم و هیچوقت اروم نشدم همیشه تو وسط شادی یهو دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من،ولی مجردم البته دوران تحصیل خیلی متلک میگفتن دوستام باهاشون قطع ارتباط کردم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

😭😭😭😭

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من،ولی مجردم البته دوران تحصیل خیلی متلک میگفتن دوستام باهاشون قطع ارتباط کردم

من ی دوستی داشتم بچه طلاق بود هیچکی هیچی بهش نمیگفت تازه همه بهش میرسیدن 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

[QUOTE=168577189]مامان بابای منم جدا شدن 😑 این حسارو نداشتم   از اول سر من دعوا میکردن سربار نبودم 😁❤ ولی ا ...[/QUOTE

بهتون سخت گذشت؟منم دوست دارم طلاق بگیرم بخاطر بچه هام موندم نمیدونم کار درستیه یا نه؟

من ی دوستی داشتم بچه طلاق بود هیچکی هیچی بهش نمیگفت تازه همه بهش میرسیدن 

دیگه اینا شعور نداشتن متاسفانه البته من نیاز به رسیدگی نداشتم مامانم خودش کارمند بود ولی اینکه بگن خونه خالیه راحتیو.......یا فامیلیت ماله باباته یا مامانت، میدونی تو جامعه جا افتاده که بچه های طلاق یا فراری میشن یا معتادو😐

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
[QUOTE=168577189]مامان بابای منم جدا شدن 😑 این حسارو نداشتم   از اول سر من دعوا میکردن سربار ن ...

اره خیلی 

مامان من اذیت میکنه 😒

نمیذاشت پیش بابام برم چون از کارای اونا خوشش نمیومد🙄

خودشم که افسردگی داشت و داره !!

مامان من شرایطشو نداشت نباید طلاق میگرفت