2777
2789
عنوان

همینجوری :::::::::

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست
سلام..شبتون آروم و ستاره بارون..‌‌  حق با شماست🌹🌹🌹👏👏👏 زندگی خوب و بدش بستگی ب زاویه ی دید ...

امروز پر از انرژی مثبتم اقای رضا

انرژیم سهم تموم بچه های این تاپیک🌷🌷🌷

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خدانکنه نفسم😘 توخوب باشی منم خوبم😍♥️

😍😍😍😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پر از انرژی مثبتم اقای رضا انرژیم سهم تموم بچه های این تاپیک🌷🌷🌷

انشاالله همیشه شاد و سلامت و دنیا به کامت باشه..... دمت گرم دوست خوبم... شادی بهترین گزینه برای لذت بردن از زندگی است... 🌹🌹🌹👏👏👏👏👏

https://daigo.ir/secret/8739630985

ببخشید😐   خو  هر کسی. یه جور زندگی رو میبینه.... ب نظرم  بدبینی آفت زندگی  آروم ...

بله درسته،هر کس دید خودش رو داره نسبت به زندگیش،نظرتون کاملا محترمه ولی من باهاش زیاد موافق نیستم،بنظرم بد بودن خیلی وقتا موثرترین کاره،البته از نظر شخصی من👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
انشاالله همیشه شاد و سلامت و دنیا به کامت باشه..... دمت گرم دوست خوبم... شادی بهترین گزینه برای لذت ...

انشالله انشالله

حال همگی عالی😍

عزیزمی نگینم♥️♥️

پری بپر بغلم پری😍

😍😍😍😍

باید بیای برام بگی امروز چی شده که ته تغاریمون از اول صبح سرحال بوده جانا ❤😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
انشالله انشالله حال همگی عالی😍

آرزو کنیم حالِ همه خوب باشد

خیابان ، پر باشد از عابرانِ سر خوشی که نه غصه ای برایِ خوردن دارند ، نه مشکلی برایِ حل نشدن ، نه دلیلی برای گوشه گیری و تنها بودن !

عابرانی که سرخوش و آسوده از کنارِ هم عبور می کنند مردانی که ناچار نیستند تا دیر وقت کار کنند ،

زنانی که در سکوتشان اشک نمیریزند ،
و کودکانی که از ته دلشان میخندند ...
آرزو کنیم حالِ همه خوب باشد
به خوبیِ عطرِ یاسِ کوچه باغ های قدیمی
به خوبیِ دو روز مانده به عیدِ زمانِ کودکی
و به خوبیِ همان روزی که آرامش و عشق ؛
به خیابان های این شهر ، برگردد ...

سلام یادم رفت تایپکای خوبی دارین انرژی مثبتن 👏🏼🌷

همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره......
حال دلت که خوب باشد

آدمها همه شان دوست داشتنی اند ..
حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دوست داشتنی می شود که لحظه ای پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی به امروزت،
که با دیروزت چقدر فرق داشتی؟!
حال دلت که خوب باشد ...
می شوی همبازی بچه ها؛
برای عزیزانت همیشه وقت داری و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته است؛
و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشد ...🌷

آرزو کنیم حالِ همه خوب باشد خیابان ، پر باشد از عابرانِ سر خوشی که نه غصه ای برایِ خوردن دارند ، نه ...

هیچ چیزی غیر ممکن نیست پس آمین 🙏🙏🙏🙏

سلام یادم رفت تایپکای خوبی دارین انرژی مثبتن 👏🏼🌷 همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره...... ح ...

اگر ياد بگيريد در همين جايي كه هستيد شاد باشيد ، خدا هم شما را به همان جايي كه ميخواهيد ميرساند!

شبتون از پرستاره🌹🌹🌹🌹