2777
2789
عنوان

همینجوری :::::::::

488 بازدید | 46 پست

چیزی نیست که بخواهم و نداشته باشم،
به این جمله خوب فکر میکنم!
میبینم واقعا همینه..
درسته که گاهی بیشتر میخوام،
اما مگه جز سلامتی و دلِ خوش
چیز مهم تری هم هست؟..
تا در خطر نیفته نمیفهمیم..
کاش زودتر از همیشه
به این باور برسیم
که چیزهایی که امروز داریم، فوق العاده اند....

https://daigo.ir/secret/8739630985

من که چیزی نمی‌بینم دور و برم👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون بابت اینهمه انرژی مثبت🌸

پری😍

امروز عالیه حالم😍😍😍😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

سلام سلام

شب زیباتون بخیر باشه انشالله🌷🌷🌷

درسته هرچی رو بخوایم میتونیم داشته باشیم

حتی با تموم سختی ها

سخته اما شدنی

باید خوب دید

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
😀😀😀🌹🌹

👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
ای جااااانم😍 خنده آوردی ب لبام عزیزم همیشه خوب باش♥️♥️

آخخخخ آنید فدات شه الهیییییی

انشالله همه خوشیا سهم تو😍😍😍😍😍

سلام سلام شب زیباتون بخیر باشه انشالله🌷🌷🌷 درسته هرچی رو بخوایم میتونیم داشته باشیم حتی با تموم ...

سلام..شبتون آروم و ستاره بارون..‌‌  حق با شماست🌹🌹🌹👏👏👏 زندگی خوب و بدش بستگی ب زاویه ی دید ما از اون  داره....آدمهای خوشبین  شادتر و موفق ترند🌹🌹🌹🌹🌹

https://daigo.ir/secret/8739630985