2777
2789
عنوان

همینجوری :::::::::

488 بازدید | 46 پست

چیزی نیست که بخواهم و نداشته باشم،
به این جمله خوب فکر میکنم!
میبینم واقعا همینه..
درسته که گاهی بیشتر میخوام،
اما مگه جز سلامتی و دلِ خوش
چیز مهم تری هم هست؟..
تا در خطر نیفته نمیفهمیم..
کاش زودتر از همیشه
به این باور برسیم
که چیزهایی که امروز داریم، فوق العاده اند....

https://daigo.ir/secret/8739630985

من که چیزی نمی‌بینم دور و برم👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون بابت اینهمه انرژی مثبت🌸

پری😍

امروز عالیه حالم😍😍😍😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

سلام سلام

شب زیباتون بخیر باشه انشالله🌷🌷🌷

درسته هرچی رو بخوایم میتونیم داشته باشیم

حتی با تموم سختی ها

سخته اما شدنی

باید خوب دید

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
😀😀😀🌹🌹

👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
ای جااااانم😍 خنده آوردی ب لبام عزیزم همیشه خوب باش♥️♥️

آخخخخ آنید فدات شه الهیییییی

انشالله همه خوشیا سهم تو😍😍😍😍😍

سلام سلام شب زیباتون بخیر باشه انشالله🌷🌷🌷 درسته هرچی رو بخوایم میتونیم داشته باشیم حتی با تموم ...

سلام..شبتون آروم و ستاره بارون..‌‌  حق با شماست🌹🌹🌹👏👏👏 زندگی خوب و بدش بستگی ب زاویه ی دید ما از اون  داره....آدمهای خوشبین  شادتر و موفق ترند🌹🌹🌹🌹🌹

https://daigo.ir/secret/8739630985