2821
2789
عنوان

سهام عدالت

323 بازدید | 33 پست

سلاممم به همه دوستای دانام

بچه ها کسی چیزی درباره سهام عدالت میدونه خانواده مااون سال که سهام عدالت واگذاری میکردن سهام گرفتیم ولی بازه ای که حق آزادسازی یا فروشش داشتیم اینکارونکردیم وشیوه مدیریت غیرمسقیم برامون انتخاب شده الان ماهیچ کاری نمیتونیم بکنیم باید منتطراین بمونیم برامون سودواریزبشه توسط کارگزاری استان من توسامانه سهام عدالت دیدم نوشته به ارزش ۵۰۰هزارتومن وآخرین باری که برامون سودریختن اسفند۹۸بوده میشه یکم توضیح بدید الان چندوقته اخباردربارش حرف میزنه

باید بری ثبت نام و احراز هویت کنی

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم باید مارکتون رو ببرین کافی نت کد سجامی بگیرین تاسود سالانه ب حسابتون واریز شده و هرکسی باید سی ...

پس بچه هایی ک کمتر از ۱۸ سال هستن چجوری خط ب نام خودشون بردارن🤔

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
سود ۹۸برام واریز نشده بود امسالم که تا حالا واریز نشده 😕😕چرا پس اینطوریه مال من

برای منم نریختن ی بارم ۱۰۰ ریختن نوشته تو سایت برگشت خورده

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌