2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه

113 بازدید | 25 پست

دارم با گریه مینویسم دخترم همه موهاش پر از رشک تخم شپش شده چکار کنم هر راهی رو بگین امتحان کردم موهاش نباید کوتاه بشه کوتاه کنه میمیرم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داروخانه داروبگیر شامپو داره

زدم روغن و شامپوی نلا گرفتم فقط شپشها مردن تخم هاش مونده

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
گریه نداره ک بهتره به دکتر پوست مراجعه کنید و موهاش رو با سرکه یا سس مایونز شست و شو بدید

همه این کارو کردم

پس با شپشاش بردار بازی کن 😒 کوتاه کن بره کامل پسرونه کوتاهه کوتاه بعدم قطره اشو بگیر سریع خوب میشه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

سرکه امتحان کردی؟با شونه ریز؟

اره

سس ماینوز امتحان کن به مدت ۸ ساعت رو سرش بمونه موهاشو کاملن بپوش بعد سشوار یا اتومو بکش موهاشو رشکا با اتو مو خشک وپودر میشن

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

والا من دخترخالم موهاشم بلنده قبل حموم سرکه میزد بعد با اون شونه های مخصوص شونه میکرد شپشا میفتادن یه هفته اینکارو کرد الان کامل تمیزه البته یه شامپو مخصوصم میزد رنگش قرمز بود

داروخانه داروبگیر شامپو داره

ببین راهش اینه بشینی لا به لای موهاشو تا میتونی تخمکاشو با دست بکشی بعد شامپو مخصوصشم از دارو خونه بخر بگو مخصوصک بچه ها میخوام من گرفتم مثل رنگ مو با قلممو لا به لا بزن به موهاش مخصوصا کف سرش هشت ساعت گذاشتم موند من بعد هر یه روز در میون ببرش حموم اول با صابون قشنگ کف سرشو کف بزن بعد با شونه ریز تو حموم با نرم کننده هی زیر اب شونه بزن موهاشو با سشوار داغ بکش 

بعد دوباره لا به لا تخمکاش سرشو با دست بکش تمیز کن