2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 25 پست
والا من دخترخالم موهاشم بلنده قبل حموم سرکه میزد بعد با اون شونه های مخصوص شونه میکرد شپشا میفتادن ی ...

شپش نیس الان فقط تخمشه ک یه عالمه اس

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین راهش اینه بشینی لا به لای موهاشو تا میتونی تخمکاشو با دست بکشی بعد شامپو مخصوصشم از دارو خونه ب ...

همینکارو میکنم دوروز 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

خونواده خواهرشوهرم دو ساله درگیر شپشن اونم فقط به خاطر اینکه دلش نمیاد موی دختراش رو کوتاه کنه, تو این دوسال سه بار مارو آلوده کرده اما هرسری در عرض یه هفته جمعش کردم رفته.

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪
خونواده خواهرشوهرم دو ساله درگیر شپشن اونم فقط به خاطر اینکه دلش نمیاد موی دختراش رو کوتاه کنه, تو ا ...

میشه راهکاراتو ب منم بگین

میشه راهکاراتو ب منم بگین

سری اول که غافلگیر شده بودم و وقتی فهمیدم که سر همه مون پر از,شپش شده بود در یک حرکت انتحاری موهای بچه هام و خودم رو کوتاه کوتاه کردم, خونه رو کاملا ضد عفونی کردم و تمام. سریهای بعد با اولین خارش فهمیدم چه خبره و ... چون کم بود همون با دست کلا تخم ها رو از موهای بچه هام کشیدم بیرون و خودم هم موهام رو رنگ گذاشتم و بازم کل خونه مخصوصا اتاق خواب رو ضدعفونی کردم.

تو این۴ هفته هم کل رخت خوابها رو ابتدا کامل بشور و بعدش جارو برقی بکش و از اون اسپری های حشره کش هست مثل تارو مار و پیف پاف ...در طول روز بزن به رختخوابهاتون. اینجوری دیگه لازم نیست هر هفته رختخوابها رو هم بشوری.

تو این۴ هفته هم کل رخت خوابها رو ابتدا کامل بشور و بعدش جارو برقی بکش و از اون اسپری های حشره کش هست ...

مرسی عزیزم والامنم موهای دخترم روبا  گریه از ته زدم موهای خودمو هم زدم

مرسی عزیزم والامنم موهای دخترم روبا  گریه از ته زدم موهای خودمو هم زدم

خیلی سخته اما می ارزه. مطمین باش موهای پرپشت و البته سالمتری خواهید داشت.😘

خیلی سخته اما می ارزه. مطمین باش موهای پرپشت و البته سالمتری خواهید داشت.😘

ممنونم گلم