2777
2789
عنوان

دل شکستگی

114 بازدید | 13 پست

بچه شوهرم باهام حرف نمیزنه یه هفته پیش گفته میرم در خواست طلاق میدم از کجا بفهمم رفته یا نه،بخدا دوسش دارم😔

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا.باهاش حرف نزدی مگه؟

باهام حرف نمیزنه فقط اره و نه نمیدونم چیکار کنم بزارم بگذره شاید آروم شه نمیدونم والا

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
چرا باهاش حرف نمیزنی .نصف مشکلات خودمون خانما اینکه میترسیم باطرف مقابل حرف بزنیم راجع به مشکلات باه ...

خیلی بد قلقه اصلا حاضر نیس حرف بزنه البته از اول همینجور بود تا عصبانی باشه حرف نمیزنه ولی الان یک هفته گذشته بازم حرف نمیزنه از این میترسم بره کاری کنه که نباید بکنه😔

خیلی بد قلقه اصلا حاضر نیس حرف بزنه البته از اول همینجور بود تا عصبانی باشه حرف نمیزنه ولی الان یک ه ...

توبشین باهاش حرف بزن بزار اون دادوهوار کنه ولی تو منطقی واروم باهاش حرف بزن البته من خودم اینطوریم مشکلاتمو باحرف زدن حل میکنم حتی اگه صدامون بره بالا .میترسه انجامش نمیده مردا فقط بلدن منم منم کنن 

توبشین باهاش حرف بزن بزار اون دادوهوار کنه ولی تو منطقی واروم باهاش حرف بزن البته من خودم اینطوریم م ...

سعی میکنم باهاش حرف بزنم،برام دعا کن عزیزم

سعی میکنم باهاش حرف بزنم،برام دعا کن عزیزم

ان شاالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته عزیزم .فقط سعی کن با زبان خودش باهاش حرف بزنی مردا طور دیگه ای ازحرفامون برداشت میکنن واضح حرفت بزن تااون درست برداشت کنه 

خوب دیگه این سر سنگینی بعده ماجراست واسش چایی ببر خودتو پیشش جا کن درست میشه

ممنون عزیز دلم ایشالا مشکل تو هم حل بشه