2777
2789
عنوان

مردخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
الان این روند اشتباه رو نباید درست کنی به نظرت؟ به صرف اینکه وااای غرورم شکسته نشه؟ بگو بهش ازش بخ ...

مامانم میگه امتحانش کن با چیزا کوچیک چند بار به روش های مختلف شوخیو جدی گفتم یارانه ها میریزن حساب تو.. شماره حساب میدم بریز برا منو الکی میگه نریختن هنوز یعنی حتی اینو بمامانمم روم نمیشه بگم هی می‌خوام خودمو قانع کنم خسیس نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه منطقه ایه که انقدر مدرنه که گوشی ببرن😂😂 از کی این رسمتون بوده از قدیما؟ 😃

😂😂از حدود ۱۵سال پیش ک من یادم میاد اینجور بوده شب عقد به عنوان کادو بعد شام میدن اراک هستیم

😂😂از حدود ۱۵سال پیش ک من یادم میاد اینجور بوده شب عقد به عنوان کادو بعد شام میدن اراک هستیم

چه جاالب....

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
عقدی؟ الان به این نتیجه رسیدی چه وضعشه ...دوره آشناییتون چقدر بود؟

آشنایی که ما آنقدر محدودیم چند جلسه فقط با حضور خونواده ها حرف زدیم خواستیم صیغه بمونیم یه مدت خونواده راضی نبودن 

من خسیس بودم زنم جدا شد الان به شکر خوردن افتادم زندگی پوچ و بیهوده شده

چرا بعضی مردا خسیس میشن؟این خصلت ذاتیه یا مشکلات زندگی باعثش میشه؟مردی که هرررچی ازش بخوای درحد توان میخره،مهمان نوازه و هیچی برای خوردو خوراک خانوادش کم نمیذاره ولی به شدت برای پول نقد دادن مقاومت میکنه خسیسه؟یا اگر پولی داد همش حساب بکشه که چی شد کجا خرج شد؟یا همممش دوست داشته باشه خودش برای همسر و بچه هاش خرید کنه چون معتقده تنها برن مغازه دار سرشون کلاه میذاره،اینا خسیسن یعنی؟لطفا به همه سوالاتم با دقت جواب بدین چون خیلی برام مهمه

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ