2777
2789
عنوان

بارداری

170 بازدید | 28 پست

خانوما من ده هفته باردارم ترشحات سبز دارم بدون خارش و بو  دارم پیش دکتر خودم رفت معاینه کرد گفت عفونت نداری ولی باز ترسیدم تحت نظر یه ماما هم هستم پیش اونم رفت گفت عفونت بهم قرص ازیترومایسین ۴۰۰داد چندتاشو خوردم ولی الان تو نت خوندم میترسم استفاده کنم،گفته باعث نق عضو میشه

تحصیلات دکتر بیشتره یا ماما؟؟؟ چرا حرف دکتر رو گوش نکردی.دیگه قرصاتو نخور

نمیدونم همه گفتن ترشحات سبز خطرناکه،اخه ب دکترم زیاد اعتماد ندارم اصلا شناخت ندارم در موردش میخوام دکترمو عوض کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر متخصص زنان هرچی گفت همونه ماما ها زیاد درس نخوندن در برابر دکتر متخصص

وای چ اشتباهی کردم حرفشو گوش کردم،البته از دکتر دیگه که میخوام تحت نظرش باشم که یه دکتر عالیه و من تحت نظر ایشون باردار شدم پرسیدم گفت اگه خوردی مشکلی نداره

یه دکتر رفتم گفت عفونت  داری  سفیکسیم داد  استفاده  کردم خارش گرفتم دکثرمو عوض ک ...

خب بعضی دکترا واقعا دقت نمیکنن اصلا براشونم مهم نیست،من الان ازیترومایسین مصرف کردم خیلی استرس گرفتم ب نظرت خطری نداره؟

بنظرم دیگه مصرف نکن.یا فردا برو پیش دکتر.من ک خودم قرصهای سفیکسیم رو قطع کردم.

ن دیگه مصرف نمیکنم،اخه دکتر خودم سرش شلوغه ب زور نوبت میده گفت یه هفته دیگه بیا  برا سونو ان تی