2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 60 پست
خب زمان ثبت نام محدودیت جنسیتی و شرایط خاصی نداشت 😄

دیگه واضع تر از نی نی سایت😐😐😐نکنه تازگیا....ای خدا🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماه بعد عروسی باردار شدم بارداری سختی داشتم از سوم تا هفته سیزدهم فقط بالا میاوردم این چند هفته هفت کیلو وزن کم کردم که اخر هفته سیزده با یه درد خیلیبد وشکنجه ای سقط شد بچم ......چون جاریمم باردار بود خیلی اذیت شدم افسرده شدم روزای بدی بود هر چند بعد سقط اخلاق شوهرم یه کم خوب شد ولی دیگه کارم از این حرفا گذشته بود وقبلنا یادم نمیرفت ...تا اینکه دوباره بعد شش ماه باردار شدم این باردایمم مثل قبلی سخت بود مجبور شدم بیام خونه مادرم ..یعنی دوران بارداری مثل جنازه بودم از همه جا بدتر به خونه خودم ویار داشتم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
دیگه واضع تر از نی نی سایت😐😐😐نکنه تازگیا....ای خدا🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️

اول اینکه در موضوعات مختلف دسته بندی شده و بعد اینکه اکثر موضوعات خارج از این مبحثه

اول اینکه در موضوعات مختلف دسته بندی شده و بعد اینکه اکثر موضوعات خارج از این مبحثه

واسه من فلسفی حرف نزن کلا اینجا امدنت اشتباهه😐😑😑

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
دوماه بعد عروسی باردار شدم بارداری سختی داشتم از سوم تا هفته سیزدهم فقط بالا میاوردم این چند هفته هف ...

وا به خونه ویار😂😂😂 چرا از همون اول چیزی بش نگفتی فقط عین مظلوما نگا کردی اینطوری باهات برخود کنن چه شوهرت چه خونوادش البته همشم تقصیر شوهرته اگه شوهر جلو جمع ارزش نذاره بقیه میان رو سرادم 

ناهار چی درست میکنی بگو منم درست کنم    

حالا این وسط😐😐😂😂😂😂

تا بالاخره زایمان کردم بچمم خیلی بی قرار جیغ جیغو بود خلی اذیت میکرد بازم مجبور شدم خونه مامانم بمونم چون شوهرم کمک خاصی نمیکرد ...بعدم خونه خودم یه جایی امکانات نداشت با بچه کوچیک سختم بود دست تنها ...تا اینکه محل کار شوهرم یه همکار جدید اومد که وضعیت خانوادگی و تحصیلی و مالی خیلی بهتری نسبت به بقیه داشت 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم