2777
2789
عنوان

شب یلدا میخام هیییییچی نخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام قشششنگم چطوری😍😍

من روز یلدا که خونه ی خودمم ناهار یه چیز خیلی سبک میخورم ،شام هم نمیخورم بعد شام میوه و آجیل کمی میخورم یا مثلا لبو و کدو

شیرینیجات شب یلدا رو مطلقا نمیخورم😉

بیا دعوات کنم😠😠😠😬😬😬💉💉💉🔫🔫🔫 امپول بهت میزنم

سلام عزیزم 

منم ان شاءالله رعایت میکنم 

احتمالا ناهارو سبک کنم 

شام نخورم و کی خوراکی بخورم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

به به چه بچه های با اراده ای دارم بهت.افتخار.میکنم# 😍😍👍🏼👍🏼

اگه دیدی داری اذیت میشی یا دورهمی هستی و ناراحت میشن برای خودت خوراکی رژیمی درست کن مثلا پاپکورن بدون روغن خیلی خوبه یا میوه در حد دوتا اشکال نداره یا چند تا بادام 

میتونی میانوعده هاتو نخوری از صبح هم کالریتو کم ببندی 

خوراکی هارو برای خودت با توجه به کالریت بریز تو ظرف و یکم از بقیه خوراکی ها دور تر بشین فقط چیزایی که تو ظرف خودته رو بخوردیگه ناخونک نزن سرتو با صحبت کردن و فال حافظ گرفتن گرم کن 

تو میتونی با اراده ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
به به چه بچه های با اراده ای دارم بهت.افتخار.میکنم# 😍😍👍🏼👍🏼 اگه دیدی داری اذیت میشی یا دوره ...

فدای توووووو.😍😍😍😘

دورهمی نمیریم عزیزم خونه ی خودمم.

هله هوله درست نمیکنم اصلا ژله و ......🚫

تماااااام تلاشمو میکنم و موفق میشم پیروز این شبو بگذرونم💪💪💪💪💪💪💪

فدای توووووو.😍😍😍😘 دورهمی نمیریم عزیزم خونه ی خودمم. هله هوله درست نمیکنم اصلا ژله و ......🚫 ...

خب پس اینجوری خیلیی کارت راحت تره رژیمی تر درست کن برای بقیه هم به تعداد درست کن که کم باشه نتونی بخوری 

ولی من میدونم تو انقدرررر با اراده ای که اگه خیشمزه ترینا هم باشه چون خودت نمیخوای نمیخوری 😍👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار