2777
2789
عنوان

قتل ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 15997 بازدید | 133 پست
مگ دروغ میگم ؟؟ شما یه سر از اونایی که اونجا هستن بپرسی میفهمی تگزاسه برا خودش هر شب صدا گلوله میاد ...

اخه من خودم اهوازم همسرمم تو اگاهی کار میکنه بیشتر دزدی و اینحرفاست ناموسی زیاد نمیشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا دیگه عمو رو کجای دلم بذارم😐😐😐😐

خیلی هم افتخار میکنه 

چندروز پیش میگفت اره من دخترهه رو کشتم چجور هم تعریف میکرد

ومن هم یک روز مادر خواهم شد 💛دوست دارم بچه ام پسر بشودتا اگر طلاق خواست جامعه حق را به اون بدهد،اگر زنش خیانت کرد جامعه حق را به اوبدهد،اگر باچنددخترر رابطه داشت جامعه حق رابه اوبدهد،اگرتانیمه شب خانه نیامد جامعه حق رابه اوبدهد،اگردرخیابان بلندخندید اگر شیطنت کرد جامعه حق رابه او بدهد،اگر هرشب درخیابان ها پرسه زد جامعه حق رابه او بدهد،اگر سرکشی کرد بازهم جامعه حق به او بدهد،میدانی اخر اگر دختر باشد سیگار بکشد جامعه هرزه اش میخواند،شب به خانه دیر بیاید جامعه هرزه اش میخواند،با دوستانش سفرمجردی برود جامعه هرزه اش میخواند،در خیابان بخندد یا شیطنت کند جامعه هرزه اش میخواند،اگر شوهرش به او خیانت کند جامعه اوراهمسر نابلد میخواند،اگر پسر باشد خیابان هم برایش امن تر است،دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان دیگران ازارش نمیدهد،اگر پسرباشد برای خودش زندگی خواهدکرد نه برای باورهای پوسیده ی مردم،ااای کاش بچه ام پسرباشد چون زن که باشی نمیتوانی موقع غمت به خیابان بروی،سیگاری اتش بزنی و دود شدن غم هایت را ببینی زن ک باشی غمت را پنهان میکنی پشت نقاب ارایشت!و با رژلبی قرمز!خنده را برای لبت اجباری میکنی!اونوقت همه فکر میکنند ن دردی هست نه غمی و تنها نگرانیت پاک شدن رژلبت هست....زن ک باشی.......!
خاک بر سر چنین مرد الاغی دختره هر غلطی کرده دلش حاسته ربطی به کسی ندازه

دقيقا همونطور كه مرد هر غلطى ميكنه كاريش ندارن 

دخترم همينطور بايد باشه و به كسى ربطى نداره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

اون مدلی نه

ولی تو آشناهامون یه پسر 18 ساله با دختر دوست پدرش قصدشون ازدواج بوده بعد دختره با یکی دیگه ریخت رو هم پسره هم خودشو آتیش زد دچار سوختگی شدید شد و چند روز بعد تو بیمارستان تموم کرد

دختره هم با همون پسره ازدواج کرد الانم بچه دارن😑

البته جفتشون هم دختر هم پسر تو خانواده های خوبی بزرگ نشده بودن

پدراشون اعتیاد داشتن

مادراشونم جدا شده بودن ازدواج کرده بودن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
وای آخه چرا لطفا بگو

میخواست دوباره زن بگیره خانومه نمیذاشت

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

پسر خاله ی من پزشکه برای طرحش فرستاده بودن یک شهر مرزی( نمیگم اسمشو) میگفت اینجا یک روز یک عالمه آدم میان که چاقو خوردن و دست و پاهاشون شکسته هرچی میگیم شکایت کنیت میگن نه، فرداش یک گروه دیگه میان که چاقو خوردن و دست و پاهاشون شکسته که اون گروه دیروزیه این بلارو سرشون آوردن و میگه این چرخه همش ادامه داره و تا یک نفرو نکشن آروم نمیشن به پلیس هم هیچ اعتقادی ندارن 😐

تو آشناهای ما زیاد اتفاق میوقته،،تف به فرهنگ مرد سالاری،هروقت میخوام یه کاری کنم نمیذارن شعار مسخرشون اینه که مرد هرچه کرد،کرد

یعنی هر غلطی بکنه اشکال نداره نمیدونم چه گناهی کردم تو همچین طایفه ای به دنیا اومدم

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
دقيقا همونطور كه مرد هر غلطى ميكنه كاريش ندارن  دخترم همينطور بايد باشه و به كسى ربطى ندا ...

جهان سومی نشونش همین چیزاس

پول نداریم که هیچ عقل و فرهنگ و شعورم نداریم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
منم برات متاسفم ،حتما میدونم ک  گفتم برا شما متاسفم سریع جبهه میگیری برو تحقیق کن میفهمی

خانم ما صدوپنجاه ساله خوزستانیم هنوز نشنیدیم پر باشه مطمعن باش اگه میدونستی اینطور نمی گفتی نادون

اخه من خودم اهوازم همسرمم تو اگاهی کار میکنه بیشتر دزدی و اینحرفاست ناموسی زیاد نمیشنوم

اره خیلی کم اتفاق میوفته

ومن هم یک روز مادر خواهم شد 💛دوست دارم بچه ام پسر بشودتا اگر طلاق خواست جامعه حق را به اون بدهد،اگر زنش خیانت کرد جامعه حق را به اوبدهد،اگر باچنددخترر رابطه داشت جامعه حق رابه اوبدهد،اگرتانیمه شب خانه نیامد جامعه حق رابه اوبدهد،اگردرخیابان بلندخندید اگر شیطنت کرد جامعه حق رابه او بدهد،اگر هرشب درخیابان ها پرسه زد جامعه حق رابه او بدهد،اگر سرکشی کرد بازهم جامعه حق به او بدهد،میدانی اخر اگر دختر باشد سیگار بکشد جامعه هرزه اش میخواند،شب به خانه دیر بیاید جامعه هرزه اش میخواند،با دوستانش سفرمجردی برود جامعه هرزه اش میخواند،در خیابان بخندد یا شیطنت کند جامعه هرزه اش میخواند،اگر شوهرش به او خیانت کند جامعه اوراهمسر نابلد میخواند،اگر پسر باشد خیابان هم برایش امن تر است،دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان دیگران ازارش نمیدهد،اگر پسرباشد برای خودش زندگی خواهدکرد نه برای باورهای پوسیده ی مردم،ااای کاش بچه ام پسرباشد چون زن که باشی نمیتوانی موقع غمت به خیابان بروی،سیگاری اتش بزنی و دود شدن غم هایت را ببینی زن ک باشی غمت را پنهان میکنی پشت نقاب ارایشت!و با رژلبی قرمز!خنده را برای لبت اجباری میکنی!اونوقت همه فکر میکنند ن دردی هست نه غمی و تنها نگرانیت پاک شدن رژلبت هست....زن ک باشی.......!