2777
2789
ابجی باور کن ما نسل سوخته ایم😞بیشتر دردارو فک کنم ما دهه ۸۰یا کشیدم 

دلیلش چی میتونه باش واقعا کلا دلخوشی نمونده صبح بیدار میشی فقط اخبارای منفی میشنوی اخه ادم ب چی این مملکت بخاد

دلخوشی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الااااان به مادرم چی بگم تاهمین امشب باهاش دعوا کردم بهم گفت بمیری هم دیگه برام مهم نیس بعد همه خواب ...

یه حرفی زد بدون اگه صداش کنی با سر بلند میشه میبرتت بیمارستان عوارض اعصاب چیز کمی نیس تا مدتها درگیرش میشی کل بدن از مغز فرمان میگیره به مغزت آسیب برسه یک بار نمیمیری روزی هزار بار میمیری برو بیمارستان ایشالا خوب میشی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
منم هم سن توام گاهی وقتا از شدت ناراحتی دوس دارم خودمو پرت کنم ولی نمیدونم میمیرم یانه واس همین پشیم ...

اصلا کسی که خود کشیو انتخاب میکنه خیلی ضرر میکنه.  اگه بدونید چه بلایی سر روح میاد و آتش نفرتی که به خودش داشته همیشه تا ابد میسوزونش دیگه فکرش هم نمیکنید.

عذاب خودکشی همیشه روح رو در حالت آشفته ای نگه میداره که خیلی از شرایط بد زندگی هم آزار دهنده تره. چند تا مستند دیدم از افرادی که خودکشی کرده بودن و دوباره برگشته بودن به زندگی و چیزای وحشتناکی که تعریف میکردن.. مصاحبه شونده هاش هم خارجی بودن چون ممکنه حرف ایرانیها رو قبول نداشته باشید 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه حرفی زد بدون اگه صداش کنی با سر بلند میشه میبرتت بیمارستان عوارض اعصاب چیز کمی نیس تا مدتها درگیر ...

صبح خوب نشدم میرم من از مادرم بیشتر از مرگ میترسم میدونم دعوام میکنه بیمارستان نمیبره فوقش ماست یا شیر میده بخورم😏

اونایی که زیاد میخابن.... 

زدم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اصلا کسی که خود کشیو انتخاب میکنه خیلی ضرر میکنه.  اگه بدونید چه بلایی سر روح میاد و آتش نفرتی ...

گاهی وقتا ادم مجبور میشه نه کسی رو برای درد دل داره نه کسی هس به حرفاش گوش بده و ارومش کنه یااینکه زیادی درگیر میشه دیوونه میشه و راهی جز خودکشی نداره خب بهتره از این زندگی پوچ  و بی معنی اونجا با خدای خودت طرفی ولی اینجا با ی ادمای بلا نسبت همتون عوضی درگیر میشید هی عذابتون میده

رفتم داستانت رو خوندم استارتر 

دنبال راه حل باش حتما راه حلی هست برای درست کردن شرایط 

برو سایت پرسمان از قسمت بخش مشاوره‌اش راهنمایی بگیر انشالله کمکت میکنن رایگان هم هست برو قشنگ داستانت رو بگو و مشکلاتت رو مطرح کن 

رفتم داستانت رو خوندم استارتر  دنبال راه حل باش حتما راه حلی هست برای درست کردن شرایط  ب ...

من زیاد روانشناس اینا میرم هر نیم ساعت ۱۰۰تمن میگیرن الکیه هیچ دردی رو درمون نمیکنن برات 

گاهی وقتا ادم مجبور میشه نه کسی رو برای درد دل داره نه کسی هس به حرفاش گوش بده و ارومش کنه یااینکه ز ...

نه عزیزم اشتباه نکن اونجا با خدا طرف نیستی 

اصلا بزرگ ترین عذاب اونجا همین قهر پروردگاره. یک لحظه‌ درک این احساس که پرودگار با انسان قهر باشه اندازه هزاران سال افسردگی درد داره.

اینجا خدا باهامون آشتیه. حرفامون رو میشنوه.. کمکمون میکنه برامون راه رو صاف میکنه..

من زیاد روانشناس اینا میرم هر نیم ساعت ۱۰۰تمن میگیرن الکیه هیچ دردی رو درمون نمیکنن برات 

منم میرم مشاور . البته مشاورم زیاد حرفه ای نبود. 

ولی این سایت که گفتم راه حل خوبی میتونه بده به استارتر