2777
2789
عنوان

راه نجاتم از این بخت سیاه...؟

1175 بازدید | 54 پست

دلم گرفته فکر میکردم هرکی ادواج کنه دیگه ته خوشبختیه الان دلم میخاد برگردم ب عقب اما نمیشه .......یک شوهر بی فکر خسیس و بی احساس بد دهن دارم دست بزن نداره اما روحمو نابود کرده وضع مالیش خوب نیس اما وقتی هم داره میگم ی چیزی بخر یا پول بده یا ببرم دکتر میگه ندارم حالا باشه بعد....برای خانوادم هیچ احترامی قاعل نیست اصلا دوسم نداره نه مسافرتی ن حتی نت هم نمیگیره امشب یواشکی بسته روزانه گرفتم اومدم ازبس غصه خوردم افسرده شدم هروزم گریس مدام میگه نمیخامت برو از خونم اما زرنگه درخاست طلاق دوست داره از طرف من باشه تا مهریه نده تنها دلخوشیم بچمه یکسالشه ک اونم بدبخ کردم میگه من ک پول مهریه ندارم اگ بخای قسط بندی میکنه دادگاه سالی یک سکه میدم طلاقتم نمیدم بچرم نمیدم بشین خونه بابات تا موهات رنگ دندونات بشه و واقعانم همچین کاری میتونه بکنه دلم نمیخاد ب خاستش برسه میسوزم و می سازم سر هر بهانه ای دوماه یا بیشتر باهام قهر میکنه خستم خیلی خستم چیکار کنم 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

فقط طلاق 🤕😐😒🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢انشاالله خدا مشکلتو حل کنه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خدابهت صبربده همه پولای چنین مردستمگرم واسه زنوبچش بمونه آخرسری😬

تا کی صبر کنم نمیمیره این نامرد

از ته دل برات دعا میکنم مشکلت حل شه عزیزم خدا صلاحتو بهتر میدونه امیدوارم هرچی به صلاحته اتفاق بیفت ...

ممنونم عزیزم خیلی دلم گرفته 

اولن ک بچه رو میدن به شما دومن .مهریه رو قشط بندی بکنن بازم خوبه تا اینکه نده .سومن لشینی خوته بابات موهت رنگ دندونات نمیشه هرکار میخوای بکنی میتونی بکنی بعد طلاق به اون ربطی نداره.چهارمن یعنی این دیگه تهشه؟هیچ راه درست شدنی نیس؟اخه الان همه تو مضیقه مالی اند .بری دادگاه درخواست نفقه کن ولی زندگیتم کن .انقدرا بد نیس ک بخوای بخاطر مالی جدا بشی .هرچند سخته زندگی با مرد خسیس ولی خسیس اونیه ک داره و نمیده شوهر شما شاید نداره 

چرا دوست نداره

چون زنای رنگارنگ اینستا رو میخاد منم ب خودم نمیرسم اخه ن لباس خوب دارن ن لوازم ارایش و از اولم تفاهم نداشتیم

اصلا سالی یه سکه هم لازم نیست بده اول آذر امسال زندانو به کلی برداشتن 

زندانو برداشتن .ولی دین گردنشه و باید بده دادگاه .زندانو برداشتن ک بتونه مرد کار کنه  پول دربیاره .بره زندان ک همون یک سکه هم نمیتونه بده