2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوزش و آبریزش چشم رو بعد از عمل نداره دردش کمتره از عینک آفتابی هم شنیدم استفاده نمیکنی

خوب اینا ویزگیه انچنان عالی نیست من شنیدم عمل خیلی بهتریه بنطرتون اونایی که عمل کردن برمیگردن چندتازا دیدم برگشته یعنی باایت عمل بهتره ؟؟

❤❤❤❤

من هفته پیش تو بیمارستان نور تهران عمل اسمایل انجام دادم 

هزینه عمل ۳۵ تومن شد ، کل عمل ۲۰ دقیقه بیشتر نمیشه موقع عمل هیچ دردی نداره فقط بعد عمل یکم چشام میسوخت که با استراحت و قطره ها اوکی شد 

از فرداش دید چشام برگشت و روز به روز بهتر میشه و نقاحت نداره و از فردای عمل کاملا خوبه همه چیز ولی بهتره یکم رعایت کنین 

تنها چیزی که منو اذیت میکنه چون کارم با کامپیوتر و گوشیه چشام زود خسته میشه و نمیدونم چون تازه عمل کردم طبیعیه یا نه 

من هفته پیش تو بیمارستان نور تهران عمل اسمایل انجام دادم هزینه عمل ۳۵ تومن شد ، کل عمل ۲۰ دقیقه بیشت ...

عزیزم منم اسمایل کردم دید نزدبکم خیلی تاره 

طبیعیه؟

دید دور یه چشمم فردای عمل ک گرفتن یه نمره داشت ولی دکترم راضی بود گفت برو بسلامت لازم نییت دیگه معاینه هن بیای 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من هفته پیش تو بیمارستان نور تهران عمل اسمایل انجام دادم هزینه عمل ۳۵ تومن شد ، کل عمل ۲۰ دقیقه بیشت ...

سلام امیدوارم خوب باشید

الان از عمل راضی هستید؟ میشه بگید چقدر وقت بعد از عمل میشه آرایش کرد؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز