دوستان عزیز که کنکور نظام جدید دادن یا میخوان بدن ....ریاضی چی خوبه ....مدتی از درس دور بودم دوباره دارم میخونم و یه منبع میخوام که درسنامه خیلی کامل باشه .....یا فیلم چه مدرسی خوبه ؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امیر مسعودی من فیزیکش رو داشتم خوب بود ولی کلا با سی دی پیش رفتن قاعده داره. بعدش بلید تست و مرور د ...
ممنونم عزیزم .... یعنی هم مدرس فیزیکه هم ریاضی ؟؟؟؟ میخوام درس برام جابیفته و منبع هم میخونم .....راستش معروف ماه دارم خیلی خلاصه هست برای من ....منبعی میخوام که درسنامه قوی تری داشته باشه ......
امیر مسعودی خوب نیس.. سیدی های ونوس خوبن مدرساش ولی گول نخوری همشو بخری اگ خاسی فقط ریاضی و اینک اگ ...
ممنونم .....ونوس ریاضیش خوبه ؟؟؟؟آلا رو دارم ......خیلی سبز منظورتون پایه هست که نوشته ماجراهای من و درسام ...... فقط درس و امتحانه اصلا تست نداره........ شما خیلی سبز خوندین کامل بود ؟؟؟اصافه گویی نداشت گیج بشین....... آخه زیست دهش ۷۰۰ صفحس خیلی کشش داده و تست های تالیفی بیهوده زیاد داره☺️
خودم یازدهمم تا اینجا که تجربه داشتم این منابع بنظرم خوبه و معلماهم اینارو تایید میکنن
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) 👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) 👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
ممنونم عزیزم .... یعنی هم مدرس فیزیکه هم ریاضی ؟؟؟؟ میخوام درس برام جابیفته و منبع هم میخونم .....ر ...
معمولاخیلی سبز خیلی پایه ای و خوب درس میده اگر برای تقویت پایه میخواید خوبه برای تست آبی کانون قلمچی خیلی استاندارد و نزدیک به کنکوره. من از زیست خیلی سبز استفاده کردم بدون هیچ کلاسی 70 زدم
ممنونم .....ونوس ریاضیش خوبه ؟؟؟؟آلا رو دارم ......خیلی سبز منظورتون پایه هست که نوشته ماجراهای من و ...
اره عزیزم من یکی از دوستام ونوس گرفت راضی بود. نه منو درسام نخر ریاضی خیلی پرسش چهار گزینه ای بخر هم درسنامه داره هم تست.کتاب ابی کانون هم تستاش همه مال کنکور ولی درسنامش خوب نیس