2777
2789

آقا این آخرش چی شد ؟؟؟؟

نوید زنشو کشت ؟؟؟

بعد اون دختره حنا گردن گرفت اعدام شد ؟؟؟؟

چرا انقد داستان های داخل فیلم متفاوت بود 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب من همین امروز دیدمش😄

خب این دختره حنا اعدام میشه ؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب این دختره حنا اعدام میشه ؟

اره دیگه ندیده قاضی حکم قصاصش رو داد یعنی اعدام دیگه

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

نوید محمدزاده زنو باچاقو کشت زنش تو بستر بیماری یود فک کنم تو کما بود 

بعد ب حنا گفت تو گردن بگیر من میارمت بیزون رضایت میدم چون من خاننده هستم معروفم و فلان

دختره گردن گرفت تو دادگاه نوید گف این خانوم منو اغفاب کرده و زنمو کشته 

بعد دختره دید اینجوره گفت ن من نکشتم دروغ گفتم.

بعد دگ دادگاه رای داد ک اعدام کنن دختره رو 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

همون خسرو بهش گفت گردن بگیر من ابروم میره وفلان ومن از خانواده تینا رضایت میگیرم بعدش میزنه زیرش

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
داستانش بر اساس واقعیت از زندگی ناصر محمد خانی وشهلا جاهدرفته شده

آره الان دیدم گل این موضوع.رو 

همون خسرو بهش گفت گردن بگیر من ابرون میره وفلان ومن از خانواده تینا رضایت میگیرم بعدش میزنه زیرش

چقد بی شرف بوده 

آره دیگه،دخترو گول زد که بگو من کشتم منم قصاص نمیخوام تا دختره گردن گرفت تقاضای قصاص کرد بی شرف

وای چه بی رگی بوده این 

ینی از مرد ها هیچی بعید نیست نه؟