2777
2789
عنوان

شدیدا نیاز دارم مستقل باشم

165 بازدید | 19 پست

سلام ، دلم میخواد شاغل باشم و کار کنم از بعد از ازدواجم نشده، دوران مجردی ریاضی تدریس میکردم هم خصوصی هم توی کانون ، ولی بعد از ازدواج به خاطر شغل شوهرم مجبور شدیم که بریم شهرستان و دیگه نتونستم کار کنم ، الان هم که برگشتیم شهرمون پسرمون داره به دنیا میاد.

شدیدا حالم بدِ و دارم افسرده میشم احساس بی مصرف بودن نسبت به خودم دارم . از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم ...

بچه که بیاد سرت شلوغ میشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن به سلامتی دنیا بیاد، سرت شلوع میشه یادت میره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونم چرا خانما به کار کردن روی آوردن

پس واسه چی ازدواج می کنید بزارین مردا کار کنن

یکمم حس مرد بودن بهشون دست بده

خرجی بدن

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
نمیدونم چرا خانما به کار کردن روی آوردن پس واسه چی ازدواج می کنید بزارین مردا کار کنن یکمم حس مرد ...

باور کن تازگیا با هر خونواده ای که اشنا شدم زنه حتی خرجیه مردو میده واقعا مردا خیلی عوض شدن 

نمیدونم چرا خانما به کار کردن روی آوردن پس واسه چی ازدواج می کنید بزارین مردا کار کنن یکمم حس مرد ...

واقعا شما ازدواج کردید که کسی خرجتون رو بده؟؟ 

سوال شد لطفا با لحن بد برداشت نکنید 

اون حس استقلال رو خیلی دوست دارم ، اینکه تمام بار زندگی روی دوش شوهرم افتاده خیلی اذیتم می‌کنه ، اینکه بخوام بهش بگم فلان چیز تو خونه تموم شده عذابم میده 

صبر کن به سلامتی دنیا بیاد، سرت شلوع میشه یادت میره

از اینکه دارم تبدیل میشم به یه زن خونه دار که کارش صب تا شب فقط پخت و پز و شست و شو و ... هس متنفرم ، بهش که فکر میکنم دلم میخواد مثل دونه ذرت بترکم

باور کن تازگیا با هر خونواده ای که اشنا شدم زنه حتی خرجیه مردو میده واقعا مردا خیلی عوض شدن 

باید بهش فشار بیارن تا بفهمه که مرد واسه کاره زن واسه ناز و دابری

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
باید بهش فشار بیارن تا بفهمه که مرد واسه کاره زن واسه ناز و دابری

من این حرف رو قبول ندارم ، این جوری عملا اکثر تمایل ها و نیاز ها و خواسته هام رو سرکوب کردم . همین جوری پیش بره بعد از ی مدت افسرده میشم ، البته کم کم هم دارم افسرده میشم

واقعا شما ازدواج کردید که کسی خرجتون رو بده؟؟  سوال شد لطفا با لحن بد برداشت نکنید

بله و معتقدم زن واسه کار آفریده نشده 

که خرجی خانواده رو اون بده چون شکننده هست

اون حس استقلال رو خیلی دوست دارم ، اینکه تمام بار زندگی روی دوش شوهرم افتاده خیلی اذیتم می‌کنه ، این ...

وقتی شما بعنوان یه تکیه گاه بهش تکیه کنید

بیشتر احساس مردونگی میکنه تا عذاب

مردا ذاتشون همینه اگه خرجی زن و بچه رو ندن گیج میشن