baharepayizi مدیر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 عنوان یه بچه ۲ ماهه روزی چند بار پی پی می کنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست بچه ها نی نی من تقریبا روزی ۸ بار پی پی می کرد، داروخانه یه شیر خشک بهم توصیه کرد که یکم پی پی رو سفت می کنه و دفعات رو میاره پایینمی خوام بدونم نی نی های شما چند بار در روز پی پی می کنن، برا من طبیعیه یا غیر طبیعی؟ خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده 1399/09/23 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
candygirl عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 337 تا هشت بار طبیعیه،خوبه که شکمش زیاد کار کنه،یبوست بگیره اذیت میشه طفلی،فقط نزاری بسوزه حسابی پماد کالاندولا بمال براش
بزن_تو_گوشش عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8938 بچه من زیاد پی پی میکرد،البته شیر خودمو میخورد خب چیشد؟من یه مدت پای بچم سوخت بسکه پیپی کرد کلا آلتش و پشتش کلا ادرار و مدفوعش سوزونده بودش..آخی انقد پماد زدیم این دمتر اون دکتر تا خوب شد -حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔
_pofak_namaki_ عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 8304 شل و دونه دونه خودت شیرگاو میخوری؟؟؟ چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 27189 بچه خواهرم هردوتا رو میخوره وطبیعی هست با افزایش سن کمتر مبشه .چند روز یکبار
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 خب یبار غلیط تر درست کن..ببخشید عزیزم مگع بچت سیر نمیشه که شیرخشک میدی؟چه غذایی میخوری واسه افزایش ش ... نه، سیر نمیشه با شیر منچون زیاد پی پی می کنه همش گشنه ستامروز که شیر خشک جدید دادم و پی پی ش کم شد خیلی شیر کمتری می خوره خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 خودت شیرگاو میخوری؟؟؟ اره، روزی یه لیوان خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
بزن_تو_گوشش عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8938 نه، سیر نمیشه با شیر من چون زیاد پی پی می کنه همش گشنه ست امروز که شیر خشک جدید دادم و پی پی ش کم ... عزیرم بچه منم مدام میمی تچ دهنشه..همش داره میخوره.دکتر توصیه کرد بهش شیرخشکبدی یا بهداشت؟آخه اگه وزنش خوب باشه نیازی نیست به شیرخشک.اکر میخوای شبا بهش بده تا راحت بخوابه روزا شیرخودت -حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔
مامانعینکی عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 2434 دختر من تا سه ماهگی روز ی یک بسته پوشک 40 تایی رو تموم می کرد و هر دکتری هم که بردم گفتن طبیعیه
goli_1399 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1240 خب چیشد؟من یه مدت پای بچم سوخت بسکه پیپی کرد کلا آلتش و پشتش کلا ادرار و مدفوعش سوزونده بودش..آخی ان ... هیچی ،کلا مدلش بود،بیشتر مهم اینه که پی پی بچه مشکل نداشته باشه رنگش، میزان ابکی یا سفت بودنش،
baharepayizi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2998 عزیرم بچه منم مدام میمی تچ دهنشه..همش داره میخوره.دکتر توصیه کرد بهش شیرخشکبدی یا بهداشت؟آخه اگه وز ... هیچ کدوممک می زد و شیر نداشتم خیلی گریه می کرد و دستاشو می خوردوزنش خوبهروزی ۲ بار بیشتر نمی دم شیر خشک، وقتی می فهمم سینه م خالیه خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
بزن_تو_گوشش عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8938 دختر من تا سه ماهگی روز ی یک بسته پوشک 40 تایی رو تموم می کرد و هر دکتری هم که بردم گفتن طبیعیه چه خبر بوده🥴🥴 -حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔
مامانعینکی عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 2434 چه خبر بوده🥴🥴 پدری دراورد از م که نگووو این به کنار نامرد از ساعت 9 شب تا 9 صبح یکسره جیغ میزد و گریه می کرد
love73 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2677 دختر من تا سه ماهگی روز ی یک بسته پوشک 40 تایی رو تموم می کرد و هر دکتری هم که بردم گفتن طبیعیه 😲😲😲واقعا