2777
2789
عنوان

یه بچه ۲ ماهه روزی چند بار پی پی می کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من زیاد پی پی میکرد،البته شیر خودمو میخورد

خب چیشد؟من یه مدت پای بچم سوخت بسکه پیپی کرد کلا آلتش و پشتش کلا ادرار و مدفوعش سوزونده بودش..آخی انقد پماد زدیم این دمتر اون دکتر تا خوب شد

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
شل و دونه دونه

خودت شیرگاو میخوری؟؟؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
خب یبار غلیط تر درست کن..ببخشید عزیزم مگع بچت سیر نمیشه که شیرخشک میدی؟چه غذایی میخوری واسه افزایش ش ...

نه، سیر نمیشه با شیر من

چون زیاد پی پی می کنه همش گشنه ست

امروز که شیر خشک جدید دادم و پی پی ش کم شد خیلی شیر کمتری می خوره

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
نه، سیر نمیشه با شیر من چون زیاد پی پی می کنه همش گشنه ست امروز که شیر خشک جدید دادم و پی پی ش کم ...

عزیرم بچه منم مدام میمی تچ دهنشه..همش داره میخوره.دکتر توصیه کرد بهش شیرخشک‌بدی یا بهداشت؟آخه اگه وزنش خوب باشه نیازی نیست به شیرخشک.اکر میخوای شبا بهش بده تا راحت بخوابه روزا شیرخودت

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
خب چیشد؟من یه مدت پای بچم سوخت بسکه پیپی کرد کلا آلتش و پشتش کلا ادرار و مدفوعش سوزونده بودش..آخی ان ...

هیچی ،کلا مدلش بود،بیشتر مهم اینه که پی پی بچه مشکل نداشته باشه رنگش، میزان ابکی یا سفت بودنش،

عزیرم بچه منم مدام میمی تچ دهنشه..همش داره میخوره.دکتر توصیه کرد بهش شیرخشک‌بدی یا بهداشت؟آخه اگه وز ...

هیچ کدوم

مک می زد و شیر نداشتم خیلی گریه می کرد و دستاشو می خورد

وزنش خوبه

روزی ۲ بار بیشتر نمی دم شیر خشک، وقتی می فهمم سینه م خالیه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده