2821
2789
عنوان

تومور مغزی

786 بازدید | 21 پست

دو سه روز قبل برام بدترین روزای زندگی بود چون دکتر گفت مامانم تومور پیشرفته مغزی داره،امروز که ام ار ای رو بردم پیش جراح مغزو و اعصاب گفت با این هیچی معلوم نیست باید عکس رنگی بگیرین و احتمال داره کلا خونریزی باشه یا اگه توموره ممکنه کوچیک باشه،خیلی ارامش گرفتم ،از همگی التماس دعا دارم که چیز مهمی نباشه تو عکس رنگی🙏🙏🙏

انشالله خدا شفاش بده و چیز خطرناکی نباشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله بلا ازش دور باشه 

مامان منم الان رو تخت بیمارستانه هنوز یکماه نشده کروناش خوب شده سکته مغزی کرد الانم باز مشکوک ب کروناس 70 درصد ریه اش درگیره بستری شده 😢حال دلم خرابه میام سایت میگم روحیه ام عوض شه ولی ته دلم غم دارم 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
انشالله بلا ازش دور باشه  مامان منم الان رو تخت بیمارستانه هنوز یکماه نشده کروناش خوب شده سکته ...

خیلی سخته ،یه دفه احساس خفگی میکنم از غم،فقط جیغ میزنم و گریه میکنم، هنوز شصت سالشه،اگه اتفاقی براش بیفته من میمیرم

خیلی سخته ،یه دفه احساس خفگی میکنم از غم،فقط جیغ میزنم و گریه میکنم، هنوز شصت سالشه،اگه اتفاقی براش ...

خدا نکنه طوری نمیشه خدا حافظشه مامان منم 51 سالشه انشالله سایه شون بالاسرمون بمونه و خدا ببخشه همون پدر مادرامونو 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز