2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست
[QUOTE= 168483920 ]ای جونم😘🥰😍😍😍😍😜😜😜😁 ههههههههه پس نیستم دیگه😁😜عزیزم میزارم ببینم پریود م ...

مرسی گلم

پس این دردا هر از گاهی میان واسه چیه بنطرت

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

[QUOTE=168486633]مرسی گلم پس این دردا هر از گاهی میان واسه چیه بنطرت[/QUOTE]

نميدونم باور كن🤔

برو دكتر 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE= 168486633 ]مرسی گلم پس این دردا هر از گاهی میان واسه چیه بنطرت[/QUOTE] نميدونم باور كن🤔 ب ...

دکتر چی برم عمومی یا زنان

دکتر چی برم عمومی یا زنان

معلومه زنان

اونم متخصص يا فوق تخصص

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
معلومه زنان اونم متخصص يا فوق تخصص

اخه عزیزم برم چی بگم؟بگم گاهی زیرشکمم و اینا تیر میکشه گاهی هم سینه؟

سونوگرافی جدیدی که دادمم ببرم؟

[QUOTE=168488057]اخه عزیزم برم چی بگم؟بگم گاهی زیرشکمم و اینا تیر میکشه گاهی هم سینه؟ سونوگرافی جدیدی که دادمم ببرم؟[/QUOTE]

هر مشكلي ك داري بگو من كه نميدونم چيه دردات

اره ببر

[QUOTE= 168488057 ]اخه عزیزم برم چی بگم؟بگم گاهی زیرشکمم و اینا تیر میکشه گاهی هم سینه؟ سونوگرافی جد ...

باشه گلم مرسی

ولی الان سونوگرافی دستم نیس خونه مامانم اینا من خونه مادرشوهرم هستم

میخاستم از اینور برم خب