2789
عنوان

بی بی چک

210 بازدید | 36 پست

دوستان من فعلا قصدم بارداری نیس

ولی میترسم و شک دارم

۱۱روز مونده به پریودم

ولی استرس دارم فراوون

میشه امشب بزنم اخه خریدم

یا فردا صبح

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم حتی اگه باردارم باشی نشون نمیده اگه رابطه مشکوک‌داشتی بزار روز موعدت بزن اونم ناشتا 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
الان باشی ام نشون نمیده ، حداقل سه چهار روز باید از موعدت بگذره🙄🙄🙄

عزیزم خیلی درد دارم پس از چیه😔تخمدونام دردمیگیرن میزنن به رانم

بعدش سینمم گاهی تیر میکشه

نصف شبا گشنم میشه😔

زي  زي اصلا گوش نميدي من چي ميگم نه!!!

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
نه عزیزم حتی اگه باردارم باشی نشون نمیده اگه رابطه مشکوک‌داشتی بزار روز موعدت بزن اونم ناشتا 

عزیزم درد دارم😔😔😔

[QUOTE=168401344]جانم گلم[/QUOTE]

تاپيك قبلي گفتم بعد ١٠روز نزديكي نشون ميده 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

اولين ادرار صبح بزار 

بابا مگه چقدر شده بي بي چكا 

فوقش شك داشتي چند روز ديگه هم امتحان كن مثل من 

[QUOTE= 168401344 ]جانم گلم[/QUOTE] تاپيك قبلي گفتم بعد ١٠روز نزديكي نشون ميده 

ینی اگه الان اخر شب بزنم نشون میده

اگه منفی باشه خاطر جمع  باشم؟

[QUOTE=168401956]ینی اگه الان اخر شب بزنم نشون میده اگه منفی باشه خاطر جمع  باشم؟[/QUOTE]

نه اول صبح بهتره 

گفتم كه اگه شك داشتي مجدد ٣/٤روز ديگه بخر بزار

اولين ادرار صبح بزار  بابا مگه چقدر شده بي بي چكا  فوقش شك داشتي چند روز ديگه هم ام ...

الان دارمش نمیدونم بزنم یا نه