2777
2789
عنوان

دیگ نمیکشم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 35 پست
هر روز ماساژ رو انجام میدم اما گوش پاکن رو اصن دلم نمیاد بکنم اون تو 

اصلا درد نداره من خیلی دیگه گیر میفتادم انجام میدادم کلی باد و مدفوع با سرعت خارج میشد راحت میشد بار اول نمیدووستم پاشید روم کل لباسام و تشک خودش گند کاری شد😂😂😂😂

خانومایی که بچه هاتون کولیک دارند میتونید یک لیوان آب جوشیده ولرم شده رو بعلاوه یک یا دو قطره عرق نعنا به علاوه یک تکه نباته سفید ترکیب کنید و از این ترکیب یک یا دو قطره به بچه تون بدیم بقیه اش رو هم خودتون  بخورید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینطور اگه ساعت کولیک بچه دستتون اومده ۱ ساعت قبل شروع کنید با روغن زیتون دور ناف بچه رو به سمت چرخش عقربه های ساعت آروم ماساژ بدید و دم مقعدش رو چرب کنید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

برای رفلاکس هم بچه رو زاویه ۳۰ درجه بخوابونین

حتماً حتماً آروغ بچه رو بعد از هربار شیردهی دست‌کم ۱۰ دقیقه بگیرید

اصلا درد نداره من خیلی دیگه گیر میفتادم انجام میدادم کلی باد و مدفوع با سرعت خارج میشد راحت میشد بار ...

اوه 😂😂😂😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی