2777
2789
عنوان

دیگ نمیکشم 😔😔😔

183 بازدید | 35 پست

دیگ نمیکشم😢😢😢

پسرم دو ماهشه کولیک شدید داره 

بجز کته و میوه هیچی نمیخورم هیچی

با هر وعده غذاییم عرق نعنا و دوتا قرص دایمتیکون میخورم ب خودشم قطره کولیک میدم

حالا ک دیگ ترش هم میکنه

شبام ک چ درد داشته باشه چ ن تا صب بیداره 

دو ماهه وقت نمیکنم حتی کنار شوهرم بشینم

اندامم ک اصن نگم چقدر بهم ریخته

دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار کی بزرگتر میشه کی  تموم میشه😢😢😢😔😔

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بخاطر همین چیزاس که اصلا بچه دوس نداریم ☹

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور وقت میکنی بیای نی نی سایت؟

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

اندکی صبر سحر نزدیک است.کولیک دختر من پایان ۴ ماهگیش کلا از بین رفت.و خدا رو شکر تا امروز که ۹ سالشه اصلا نمیدونه دلدرد چیه.

در ثانی مادر بودن یعنی قبول تمام مسئولیت ها تا وقتی که چشم از این دنیا میبندی.به همین سادگی.خودتو وفق ندی اذیت میشی

عزیزدلم😘😘درکت میکنم

دختر من تا پنج ماهگی کولیک و رفلاکس شدید داشت

بعدشم تا نه ماهگی الرژی شدید

خیلی بده

ادم شب و روزش یکی میشه.

به خودت زمان بده

تعداد افرادی که بعد زایمان به سبک قبلشون ب میگردن خیلی کمتر از امثال من و شماست.

مطمئن باش از هیچکس عقب نیسیتی و میتونی بعدا هیکل ایده الت رو بسازی.

اینروزام میگذره و خاطر میمونه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چطور وقت میکنی بیای نی نی سایت؟

الان یعنی چی میخوای مچ بگیری یا چی؟ 

بچه دوماهه ک ۲۴ساعت بیدار نیس

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
کولیک چیخ

یه جور دلدرده شدیده که بچه سه چهار ساعت مداوم جیغ میکشه و درد داره.هیچ درمانی هم نداره‌.حتی خارجی.

یه بازه ی زمانی داره همونطور که خود به خود میاد همونطور هم خود به خود از بین میره

عزیزدلم😘😘درکت میکنم دختر من تا پنج ماهگی کولیک و رفلاکس شدید داشت بعدشم تا نه ماهگی الرژی شدید ...

دختر یکی از فامیلامون با من زایمان کرد دخترش خیلی کم دلدرد داره اندامش اصن عوض نشده بعضیا واقعا خوش شانسن

الان یعنی چی میخوای مچ بگیری یا چی؟  بچه دوماهه ک ۲۴ساعت بیدار نیس

ن عزیز دلم عصبی نشو منظوری نداشتم که

الان بجای اینکه بیای نی نی سایت برو ب ورزشت برس اندامتو رو فرم بیار

البته این یه پیشنهاده ک میتونی ردش کنی

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
دختر یکی از فامیلامون با من زایمان کرد دخترش خیلی کم دلدرد داره اندامش اصن عوض نشده بعضیا واقعا خوش ...

اره واقعا ماها شانسمون تهدیگ شده😅😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یه جور دلدرده شدیده که بچه سه چهار ساعت مداوم جیغ میکشه و درد داره.هیچ درمانی هم نداره‌.حتی خارجی. ...

وااای واسه بچه من از ۱۱یا ۱۲شب میاد تا ۳ یا ۴ صب😔میگم حداقل کاش روزا کولیکش میومد شبا واقعا زجر آوره هم واسه من هم واسه خودش