2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 54 پست
سلام عزیزم باورت میشه پریود شدم  ولی نه خیلی فقط درحد اکه های کوچیک قهوه ای  خودمم تو شو ...

سلام عزیزم 

انشالله ک خیره 

ماه دیگ انشالله 

توکل بر خدا 😍😘❤

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
سلام عزیزم  انشالله ک خیره  ماه دیگ انشالله  توکل بر خدا 😍😘❤

اره دیگه چکارکنم 

خدا به هممون کمک کنه 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان ۱۰روز مونده به موعدم

خیلی درد دارم

ترشح خیلی داشتم تخمدونام درد میکنن سینمم تیر میکشه افتضاح اعصابم خورده😔😔از طرفی هم میترسم

ینی ممکنه باردار باشم؟اگه نیستم پس این دردا چیه اخه

گاهی میزنه به ران پام

فعلا قصدم بارداری نیس

سرمم درد میکنه بعضی وقتا

به کیست شک داشتم رفتم سونو کیست نداشتم

به عفونت هم شک داشتم عفونت نداشتم

الان میترسم ینی چی میتونع باشه

با کاندو م میشه باردار شد؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

درصمن دوتا بی بی زدم هردوشون هیچ خطی نیومد حتی یدونه احتمالا خراب بودن

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
دوستان ۱۰روز مونده به موعدم خیلی درد دارم ترشح خیلی داشتم تخمدونام درد میکنن سینمم تیر میکشه افتضا ...

از علائم نترس بابا منم یه ساله توهم حاملگی دارم هر ماه همه علائمم دارم ولی اخرش یه دونه خط قرمز میشه ایینه دقم

از علائم نترس بابا منم یه ساله توهم حاملگی دارم هر ماه همه علائمم دارم ولی اخرش یه دونه خط قرمز میشه ...

الان تو مطبم عزیزم واقعا نگرانم از این علائما

الان تو مطبم عزیزم واقعا نگرانم از این علائما

توکل کن به خدا اگرم حامله بودی بگو خداروشکر یکی مثل منکه ارزومه و نمیشه توام که راحت حامله میشی ناشکر نشو بچه واقعا هدیه بزرگی از طرف خداست نمیدونی نبودش چقدر بده چه کمبود بزرگی تو زندگیه 

توکل کن به خدا اگرم حامله بودی بگو خداروشکر یکی مثل منکه ارزومه و نمیشه توام که راحت حامله میشی ناشک ...

درستع عزیزم بیشتر نگرانم چیز دیگه نباشه

از طرفی کلی فست فود و نوشابه و چرک خشک کن و سرماخوردگی خوردم

درستع عزیزم بیشتر نگرانم چیز دیگه نباشه از طرفی کلی فست فود و نوشابه و چرک خشک کن و سرماخوردگی خورد ...

چیزایی که میگی علائم کیست و عفونته اگه الان ازمایشت منفی شد یه دکتر بهتر برو مطمعن بشی از کیست و عفونت چون منم کیست که دارم همیشه همینجوری ام همیشه همه جام درد میکنه 

چیزایی که میگی علائم کیست و عفونته اگه الان ازمایشت منفی شد یه دکتر بهتر برو مطمعن بشی از کیست و عفو ...

سونو دادم نداشتم