2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 54 پست
آز بده دقیق تره انشالله ک هستی 😍😍😍😍

کی از بدم جوابش قطعیه ؟؟؟مرسی عزیزم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روز موعد پریودت مشخص میشه

حالا دوروز دیگه صبر میکنم نشدم میرم از میدم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
کیست تو سونوگرافی واژن نشون میده؟

اره من پیش دکترم که میرفتم سونو که گرفت گفت کیست نداری و گفتم مگه نشون میده گفتن اره 

انشالله که باردار باشی عزیزم

مرسی عزیزم ایشالله همون مامان بشیم 

شما تاحالا کسی دیدین که با وجود بی بی چک منفی باردار باشه ؟؟

کی از بدم جوابش قطعیه ؟؟؟مرسی عزیزم 

خب پنج روز از موعدت گذشته اگ باردار باشی قطعا نشون میده 

فردا برو 😍😍جوابشم بهمون بگو ذوق کنیم 😍😍

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
خب پنج روز از موعدت گذشته اگ باردار باشی قطعا نشون میده  فردا برو 😍😍جوابشم بهمون بگو ذوق کنی ...

سلام عزیزم باورت میشه پریود شدم 

ولی نه خیلی فقط درحد اکه های کوچیک قهوه ای 

خودمم تو شوکم 

نزاشت. ذوق کنم 😞😞😞😞😞😞