2777
2789
عنوان

جاریم چشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی باهام حرف نمیزنه ولی یکسره با جاری قبلی هم صحبت هستند البته جاری اولی خودش همش باهاش حرف میزنه و ...

جوری که خودت احساس ارامش کنی ،اگه احساس ارامشت در اینه که باهاش ارتباط داشته باشی ،سعی کن این اتفاق بیفته 

اگه نه که دیگه بهش نزدیک نشو

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان
شماهایی می گین بهش بر نخوره واقعا با همچین رفتاری تاراحت نمی شین ؟ واسه من همبنه سالهاست جاریم با بک ...

واست مهم نباشه اکثرجاریاهمینجورین بهشون محل ندی بهتره واست دردسردرس میکنن 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

تو هم اصلا کاری باهاش نداشته باش تا خودش کوتاه بیاد. بلاخره اون هم جاهای مختلف نیاز به احترام و تحویل گرفتن تو و همسرت داره و وقتی میبینه شما بیمحلش کردی کوتاه میاد. موقع پاگشایی، مراسمی، بچه آوردنی.....

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
من سوالم متفاوت هست؟ چرا هر عروسی که وارد خانواده میشه عروس اول خودش رو باهاش مقایسه میکنه و تلاش می ...

من تا حالا همچین چیزی ندیدم نمیدونم شاید دقت نکردم ولی من دوس دارم با خانواده ی شوهرم خوب باشم و تکبر الکی هم ندارم که بشینم یه گوشه تا بیان سمتم. ولی وقتی توجه و مهربونی میکنم اما طرف مقابل حتی جوابم نمیده مشکل از منه؟ 

والا بنده خدا وضعیتت از من خیلی بهتره من سه عدد جاری دارم که ثانیه به ثانیه تو یه حال واحوال و رفتاراند...

والا منم موندم چه کنم. 

خوش باشن به ما کار نداشته باشن. 

توهم کار به کارش نداشته باش بزار تو حال خودش باشه باهرکی راحتی گپ وگفت کن. 

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
شماهایی می گین بهش بر نخوره واقعا با همچین رفتاری تاراحت نمی شین ؟ واسه من همبنه سالهاست جاریم با بک ...

اه اصلا برات مهم نباشه. مگه مدرسه است! منم از جمع جاریهام فاصله میگیرم.

جاری با بقیه آدم های دنیا فرق نمیکنه جز اینکه باید فاصله ت رو حفظ کنی. 

والا ما یه هاشور ابرو زدیم کشتند خودشون رو از بس پرسیدن. هاشور زدی؟ وای من که ابروهام خالی شده؟ فلانی هم هاشور زده! مزایا و معایبش رو هر دفعه گوشزد می‌کنن. به کنایه هم بحثش رو پیش میکشند. منم گوشهام سنگینه بهشون بی توجهی میکنم. 

اللهم عجل لولیک الفرج
اه اصلا برات مهم نباشه. مگه مدرسه است! منم از جمع جاریهام فاصله میگیرم. جاری با بقیه آدم های دنیا ف ...

خب چه اشکالی داره اگه مثلا به جای جاریهات دختر عموهات یا خواهرات درمورد هاشور ابرو نظرمیدادن ناراحت میشدی؟ 

والا بنده خدا وضعیتت از من خیلی بهتره من سه عدد جاری دارم که ثانیه به ثانیه تو یه حال واحوال و رفتار ...

توی جمع خانواده ی شوهرم خواهرشوهر هم ندارم فقط این دوتا جاری هستند که اهل صحبت کردن هستند جاری اولم هم همش با این جدیده صحبت میکنه چون که جایگاه شغلی داره و بدردش میخوره

شما سعی کن باهاش گرم بگیری اگر باهاتون مشکلی نداشته باشه یخش بلخره اب میشه اما اگه مسئله چیز دیگه ای باشه که بهتره زیاد اصرار به صمیمیت نکنین 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
شما سعی کن باهاش گرم بگیری اگر باهاتون مشکلی نداشته باشه یخش بلخره اب میشه اما اگه مسئله چیز دیگه ای ...

تا کی اینجوری باشم من تا حالا چند بار دیدمش به هیچ وجه کم رو و کم حرف نیست با من فقط اینجوریه

من سوالم متفاوت هست؟ چرا هر عروسی که وارد خانواده میشه عروس اول خودش رو باهاش مقایسه میکنه و تلاش می ...

واای اره دیدی ؟من عروس کوچیکم از وقتی اومدم تواین خانواده روز بعدش جاری بزرگه که سنی ازش گذشته سریع چادرش و گذاشت  کنار دماغش وعمل کرد کلی وزن کم کرد چند وقت پیش برگشت گفت دیدی من از تو بهتر شدم حالا من مظلوم😐

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
تا کی اینجوری باشم من تا حالا چند بار دیدمش به هیچ وجه کم رو و کم حرف نیست با من فقط اینجوریه

عزیزمم🙂شما فکر کنم خیلی شخصیت مهربونی داری

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )