2777
2789
عنوان

جاریم چشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اول باهاش شوخی کرد خب طرف خجالت میکشید آدم اولین بار که میره تو یه جمع همینجوریه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5556847/بچه-هاااااا-خواستگاریم-بهم-خورد-بیاییم-داغونمممم

جدیدا مد شده تاپیکاتونو وسط عرض مردم تبلیغ میکنید؟

خب هرکی دوست داشته باشه همون لحظه میان نظر میدن دیگ😏

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         

من سوالم متفاوت هست؟ چرا هر عروسی که وارد خانواده میشه عروس اول خودش رو باهاش مقایسه میکنه و تلاش میکنه ثابت کنه من خوبم بقیه دارن جاری بازی در میارن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وا عزیزم  چرا بری بشینی کنارش   بهشون اهمیت نده   خودتو بگیر براشون  حسابی&nbs ...

فکر آینده و بچه هام هستم که خونواده ی عمو و زنعموی خوبی داشته باشن نه اینکه مثل غریبه ها باشن

شاید چون تازه وارد خانواده شده معذبه 

نه ماشاالله خیلی عاقله خیلی از من بهتر بلده چجوری برخورد کنه یکسره هم داره از خودش و خونوادش تعریفای خوب میکنه با همه هم حرف میزنه ولی با من اصلا

اونی که روابط عمومیش خوبه رو بهش میگید خودشیرین 

اونی که کم حرف و درونگراست اسمش هست متکبر 

کاش یه کم خوشبینانه تر به دنیای اطرافمون نگاه کنیم ، باور کنید احساسات ما به طرف مقابل هم القا میشه 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
فکر آینده و بچه هام هستم که خونواده ی عمو و زنعموی خوبی داشته باشن نه اینکه مثل غریبه ها باشن

خوب وقتی  با آدمش نمیاد اجبار نیست عزیزم 

اگه به رفت و آمد باشه که میتونی  با خیلی ها رفت وآمد کنی   

به صرف عمو و زن عمو نیست !

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 

شماهایی می گین بهش بر نخوره واقعا با همچین رفتاری تاراحت نمی شین ؟ واسه من همبنه سالهاست جاریم با بکی لز افوام شوهرم پیش هم می شینن و با من حرف نمی زنن  و به من بی مخلی می کنن گرچه ظاهرا به روی خودم نمی یارم ولی از درون ناراحت می شم