2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12127 بازدید | 1943 پست
منظورم این بود ماکرونی ی حوریه ک بگی  ماکارانی درسته 😭😂😂

اخه من نگفتم که بگین ماکرونی

من گفتم بگین ماکارونی

گیج شدم بخدااا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقاااا اصن بگین پاستااا هم خودتونو راحت کنین هم منو😒😒😒

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
برم چاااق بشم چله بشم بعدش بیام تو منووو بخور یادم ب کدوی قلقله زن افتاد

وای وای وای یاد این شوهر مستهجن مبتذلم افتادم: تو منو بخور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
باید روحیه بدیم به بچه ها    

یس یس افکورس😂😂😂😂🖐🏻💙اصن بیاین در مورد سیب زمینی حرف بزنیم کیا میگن سیب زمنی؟خدایی بعضیا میگن به قول حسن ریوندی باید به اینا که به سیب زمینی میگن سیب زمنی بگی تو محل شما زمن متری چند؟یا بعضیا به سوسک میگن سوکس یا به ماسک میگن ماکس یا به ماسکو دستکش میگن ماسکش و دست😐🖤😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
اخه من نگفتم که بگین ماکرونی من گفتم بگین ماکارونی گیج شدم بخدااا

مگه درستش 

ماکارانی نیست؟🤪🤪🤪

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
وای وای وای یاد این شوهر مستهجن مبتذلم افتادم: تو منو بخور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

😂😂اخخخخ اخخخخ اخخخخ😉😉😉😉😉

نمیگی ۴تا مجرد اینجا نشسته. چشم و گوششون وا میشه

الان واسه من وا شد

یس یس افکورس😂😂😂😂🖐🏻💙اصن بیاین در مورد سیب زمینی حرف بزنیم کیا میگن سیب زمنی؟خدایی بعضیا میگن ب ...

ای خدا خیلی بدم میاد

حتی به سیزده میگن سینزده

چرا آخه؟😔😔😔😔

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
مگه درستش  ماکارانی نیست؟🤪🤪🤪

خخخ ن

ماکارونی