2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12274 بازدید | 1943 پست

@نی_نی_یار_5  

سلام عزیزم میشه نگار و نیکی رو برگردونید کسای دیگه لینک گذاشتن باعث شدن این دوتا برن دعوا کنن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچ حقی نداشتی ک لینک دعوا بزاری میدونی نی نی یار چیکار میکنه باهات 

هرکاری میخوادبکنه من واسه یکی ازکاربرافرستادم کاری ب دوستای شمانداشتم..تهدیدم نکنید..احترام خودتونوحفظ کنید

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ایسان چرا نگار ترکیده با کی دعوا کرده

دعوا فحش کاری

یکی گفته دعوا هس رفتن دعوا کردن😥😥😥😥😥

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چه خبره اقا  نگار با کی بحثش شده

اون تاپیک ببین هم‌برو بخون

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دعوا فحش کاری یکی گفته دعوا هس رفتن دعوا کردن😥😥😥😥😥

وا خو سرچی حتما یچی بوده دیگه

حتما باز پشتمون حرف زده بودن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5557258/جواب-سوالاتون

@نی_نی_یار_5     لینک دعوا رو این خانوم گذاشته داخل تاپیک بچه ها هم رفتن اونجا بسه دیگ خسته شدیم هر روز دعوا بجای اینکه دعوا رو تموم کنن بدتر لینک پخش میکنن

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
اون تاپیک ببین هم‌برو بخون

ترکید تاپیکه باو

عععهییی بابا بازم دیر رسیدم

ته دیگ نمونده یکم بمن بدید/:

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
وا خو سرچی حتما یچی بوده دیگه حتما باز پشتمون حرف زده بودن

ن یکی عکس از نت برداشته‌بود میگف عکس خودمو

بعد گف‌برین پدرتونو مشخص کنید

اخرم نیکی و نگار ترکیدن

ترکید تاپیکه باو

ی ۱۰ دیقه پیش بود😕😕😕

نیکی گمشو لایک نکن م....م بهتااااا

@نی_نی_یار_5       لینک دعوا رو این خانوم گذاشته داخل تاپیک بچه ها هم رفتن اونجا بس ...

بس کنیدلطفا..هی واسه من نی نی یارتگ میکنید..فکرمیکنیدنی نی سایت فقط متعلق ب شماست ودوستاتون؟؟؟؟ماهیچ حقی نداریم اینجا؟؟؟من ب نیکی خانم گفتم تاپیک جنجالی بتگم شمارو؟؟گفت بتگ ولی من اصلانتونستم تگش کنم بیخیالش شدم..بعدیکی ازکاربراگفت واس من لینک بفرست فرستادم واس اون

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍