2777
2789
عنوان

وسایل نی نی

157 بازدید | 21 پست

سلام

من بچه اولم پسر بود دومی دختره

غیر از لباس چه چیزایی به نظرتون نیازه براش بخرم؟ 

ممنون میشم کمکم کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم عزیزم ، به سلامتی و مبارکی 😍😍😍

فدای شما😍

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

لباسای پسرتو میتونی به دخترتم بپوشونی 

شیشه شیر و پوشک و حوله و ناخن گیر و شونه و اینجور چیزای بهداشتی را باید بخری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اگه مشکلی برای تفاوت رنگ نداری همونارو براش استفاده کن. فقط لباس و هدو پاپوش و اینجور چیزارو بخر

نه خب برای پسرم رنگ خاص پسرونه نگرفتم که برای بچه دومم بشه

لباسای پسرتو میتونی به دخترتم بپوشونی  شیشه شیر و پوشک و حوله و ناخن گیر و شونه و اینجور چیزای ...

وای شوهزم اصلا نمیذاره میگه یعنی ندارم که لباسای اونو بپوشونم کلی لباس براش خریده🤦‍♀️ نیومده شده هووی من

سوال منم هست،با این تفاوت که بچه اولم دختره وتوراهیم پسر

عزیزم مبارکت باشه

وای شوهزم اصلا نمیذاره میگه یعنی ندارم که لباسای اونو بپوشونم کلی لباس براش خریده🤦‍♀️ نیومده شده هو ...

این طرز فکر اصلا درست نیست 

مگه هرکی لباس قبلی رو میپوشونه از نداریه؟ 

اگه بدونین رای هر لباس چقدر به محیط زیست ضرر میرسه چقدر اب برای تولید هر لباس استفاده میشه و بعد از دور ریختنش چه باری به زمین اصافه میشه و باعث الودگی زیست محیطی میشه دیگه این حرفو نمیزنید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منم مثل شمام اولیم دختر بود الان پسر دارم فقط براش لباس و پتو و شیشه و پستونک گرفتم سرویس خواب و بقی ...

اوهوم منم همینطور

ولی کرم خرید گرفتم😑😕😩🤦‍♀️

اسی منم شرایط شمارو دارم

چه خوب چی خریدی تا حالا؟

وای شوهزم اصلا نمیذاره میگه یعنی ندارم که لباسای اونو بپوشونم کلی لباس براش خریده🤦‍♀️ نیومده شده هو ...

شوهر منم همینه😂واسه پسرم لباساشو مارک دانالو برداشتم شوهرم ناراحت شده میگه چرا برای اولی مارک میگرفتی واسه دومی ایرانی میگیری میگم آخه فرقی ندارن بعدم دیگه جنس خارجی پیدا نمیشه بخاطر تحریما