2777
2789
عنوان

وسایل نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست

من بچه أولم دختره اين دومي توراهي پسر لباس هاي دخترم كه تقريبا اسپرت هست نوزادي دختر. پسر نداره همروگذاشتم تو كشو قابل استفاده ان چند دست فقط براي بيمارستان و بعدش گرفتم گفتم دنيا بياد يكم بزرگ شه ميخرم براش بقيع وسائل شخصي و پستونك و شيشه و شامپو صابون و اينا گرفتم اماده پتو وابنا هم واسع دخترم نو نو هست رنگ نخودي استفاده ميكنم بنظرم تا دو سه ما همون لباس هاي اون يكي رو بپوشون بعد وأسش بخر

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
این طرز فکر اصلا درست نیست  مگه هرکی لباس قبلی رو میپوشونه از نداریه؟  اگه بدونین رای هر ...

عزیزم من میدونم اینها رو ولی چی کار کنم تفکر شوهرمه

من همه ی لباسای بیرونی پسرمو نگه داشتم همشو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهر منم همینه😂واسه پسرم لباساشو مارک دانالو برداشتم شوهرم ناراحت شده میگه چرا برای اولی مارک میگرف ...

وای نیومده اینجوری برا باباهاشون عزیزن بیان دیگه چی میشه🤦‍♀️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای شوهزم اصلا نمیذاره میگه یعنی ندارم که لباسای اونو بپوشونم کلی لباس براش خریده🤦‍♀️ نیومده شده هو ...

عزيزم الكي اصراف نكن البته اگه داريد بخريد ولي تو خونه خودتون ميتوني قبلي ها رو استفاده كني بزرگ تَر شد واسش بخري بهترين ها رو 

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
چه خوب چی خریدی تا حالا؟

وسایل بهداشتی.شیشه شیر و پستونک.دودست لباس صورتی سایز صفر.میخوام بخرم.من از پسرم لباس خیلی دارم ولی فضا ندارم میخوام همونا بپوشم خراب شن بندازم بیرون.تا یک سالگی میشه همونا بپوشه

من بچه أولم دختره اين دومي توراهي پسر لباس هاي دخترم كه تقريبا اسپرت هست نوزادي دختر. پسر نداره همرو ...

یه چندتا سرهمی از پسرم دارم که اونها رو گذاشتم استفاده کنم اگه باباشون بهش برنخوره😕😂

عزيزم الكي اصراف نكن البته اگه داريد بخريد ولي تو خونه خودتون ميتوني قبلي ها رو استفاده كني بزرگ تَر ...

دیگه خریدیم🤦‍♀️