2777
2789
عنوان

اوفف خانما بومادران خوردم 😖

2094 بازدید | 13 پست

از اول پریم دارم میخورم حالم بد میشه حالت تهوع بهم دست میده الان 6روزه که صبح ها میخورم 

من آخر نفهمیدم برا چی خوبه کمک میکنه به اینکه باردار بشم؟ 

شنیدم که زنا بعد از زایمان میخورن 

داروهای گیاهی هم عوارض دارنا برای همه طبع ها هم مناسب نیستن سرخود هم نباید خورده بشن  شما چیزی که اصلا معلوم نیست برای چی خوبه و فقط راجع بهش شنیدی برای چی میخوری؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهای گیاهی هم عوارض دارنا برای همه طبع ها هم مناسب نیستن سرخود هم نباید خورده بشن  شما چیزی ...

نمیدونم همه خانوما تو سایت داشتن راجبش حرف میزدن گفتن خوبه منم گفتم مصرف کنم، همش هم حالت تهوع بهم دست میده عادیه؟ 

وای دختر تو پریودی اصلا نباید بخوری فقط تو پاکی طبعشم خیلی گرمه اگه طبعت گرمه نخور

نه طبعم سرده، من تو ساید از چند نفر پرسیدم گفتن تو پری میخوردن حامله شدن

نمیدونم همه خانوما تو سایت داشتن راجبش حرف میزدن گفتن خوبه منم گفتم مصرف کنم، همش هم حالت تهوع بهم د ...

معلومه که عادی نیست دیگه نخور 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست