رفتم دکتر گفت رشد جنینت تقریبا متوقف شده دارو گرم بخور بیاد بره دلم نمیاد
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
الهی خدا بهت صبر و طاقت بده. توکل کن بخدا. و حتما یک دکتر دیگه هم برو که بدون شک انجام بشه
ممنونم
وقتی متوقف شده چرا دلت نمیاد به خودت صدمه نزن از کجا فهمید متوقف شده؟
میگه رشدش کمه 16/8 پری تموم شد میگه باید سنش بیشتر مییود
الهی😪خدا خیر واست میزاره به این فکر نکن که چرا بچه داده چرا گرفته حکمتی داره. دلت میشکنه اما صبر کن خواهر من سه تا از دست داد بعد از تعیین جنسیت کلی غصه خورد ولی بعدش بچه دار شد
الهی😪خدا خیر واست میزاره به این فکر نکن که چرا بچه داده چرا گرفته حکمتی داره. دلت میشکنه اما صبر کن ...
حس بدیه بچه آدم از بین بره
منم حامله ام ماه اولمه احساس شمارو درک میکنم . توکل بخدا شاید سونوگرافی مجدد بدی جای دیگه بهتر نظر بدن مگر اینکه خدایی نکرده بتا افت کنه اونوقت پایان بارداری محسوب میشه
من تاریخ پریودم با جنین نمیخونه. چون لقاح دیر بوده
عزیزم دقیق بگو کی بی بی چک و ازمایشت مثبت شد؟ منظورم چندم دوره پریودت؟
خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد...شبهای قدر رفت و دیوانهی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جاماندههاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست