2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست

سنو اشتباه نکرده؟

منم 6 هفته رفتم گفت قلب نداره هنوز ولی صبر کن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو سال جلوتر  با وجود جلوگیری باردار شدم هشت هفته ک رفتم سونو خوب بود با دو ساک بارداری دو هفته بعدش بدون دلیل افتادم روی خونریزی سقط شدن،کلی افسرده شدم فقط گریه میکردم.حالا هم بعد از دو سال با اینکه مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم دکتر بهم گفته بخاطر ترسی ک داری باردار نمیشی

منم حامله ام ماه اولمه احساس شمارو درک میکنم . توکل بخدا شاید سونوگرافی مجدد بدی جای دیگه بهتر نظر ب ...

یعنی تیتر بتا بدم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
یعنی تیتر بتا بدم

ن تیتر بتا چیه.برو سونو بده یجای دیگ

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
وا من ۲۶ مهر اخرین پریودم بود الان شش هفته چندروزمه.سونوت اشتباه گفته فک کنم پنج هفته ک خوبه واه

من ۲۶ مهر اخرین پریم بود الان هشت هفته دو روزم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
واااااا من تاریخ پریودم با جنین نمیخونه. چون لقاح دیر بوده عزیزم دقیق بگو کی بی بی چک و ازمایشت مث ...

16/8پری تموم شد دوره های ماهانه ام ده روزه است یعنی 6/8روز اول پری بود هفتم بی بی یه خط کمرنگ انداخت یازدهم تست بتا دادم مثبت بود ۱۲ سونو معلوم نبود چیزی هست یا نه

15/9تیتر بتام شد 438.88

17/9تیتر شد486.98

18/9سونو واژینال دادم گفتmsd=2mm.

4W+4D

جمعه بعد نزدیکی لکه بینی سیاه داشتم یچیزی مث کیست پاره شده اومد رو نوارم 

دیروز رفتم دو تا سونوگرافی یکی گفت  msd=4mm .4w+1d

یکی دیگه گفتmsd=4mm .4w+6d

بعد گفت رشد مناسبی نداره 

تیتر بتامم شد 745.79

امروز رفتم دکتر اینو گفت که دارو بخورم سقط شه بعد سه ماه اقدام کنم 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
واااااا من تاریخ پریودم با جنین نمیخونه. چون لقاح دیر بوده عزیزم دقیق بگو کی بی بی چک و ازمایشت مث ...

دور هام ده روزست 

دکتر  سونو کرد؟ با سونوگرافیست؟

دیروز سونو کردم

وا من ۲۶ مهر اخرین پریودم بود الان شش هفته چندروزمه.سونوت اشتباه گفته فک کنم پنج هفته ک خوبه واه

مال من 4mmطبیعیه؟بتام کم میره بالا قطره چکونی

ن تیتر بتا چیه.برو سونو بده یجای دیگ

عصر میرم

هم سونوگرافی جای دیکه برو هم بتا بده با ازمایش و سونوهای قبلیت برو دکتر زنان اینجوری میتونه مقایسه ک ...

بتا هم برم جای دیگه؟

من ۲۶ مهر اخرین پریم بود الان هشت هفته دو روزم

لقاح ها باهم متفاوته

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤