2777
2789
عنوان

حركات جنين

256 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من هفته ٢٩ بارداري هستم و جفتم هم قدامي هست من كلا حركات جنين و اونقدر حس نميكنم يعني در حدي كه بقيه ميگن نيست خيلي كم پيش مياد از روي شكمم معلوم باشه خيلي نگرانم 

كسي تجربه اي داره؟

منم قدامی هستم و از خیلی زود حس کردم تا هفته پیش که تازه باید لگدها معلوم میشد دیگه هیچ چیز خاصی حس نکردم ویشب انقدر نگران شدم رفتم سونو گفت پاهاش تو حالت ۷ رحمت و لگنت گیر کرده خودش میچرخه خوب میشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جفتم قدامي بود ولي حس ميكردم  

بچت دختره؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

من هفته هفده هستم از کی تکون میخوره بچه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بله منم دقیقا همینطورم. حس میکنم حرکاتشو ولی مث کسایی ک جفتشون خلفیه و تکونای شدید میبینن نیستم

اره عزيزم همين امروز دوستم كه از من ١ هفته عقبتره يه فيلم از حركاتش فرستاد من خيلي دلشوره گرفتم قشنگ تكونش معلوم و زياد بود شما هفته چندي؟

حس ميكنم منم ولي نه اونقدر شديد يا مثلا از روشكم در حد بالا پايين شدن مشخصه  دختره

خب بچه دختره، جفتت قدامی هست ، اینا همه باعث میشه که حرکاتو کمتر حس بکنی

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر